25.3 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialPrins in flagrant in timp ce incerca sa mituiasca un politist

Prins in flagrant in timp ce incerca sa mituiasca un politist

TIMIS. Un tanar din Timis a fost prins, ieri dimineata, in flagrant, in timp ce incerca sa-l mituiasca pe seful unui post de politie cu suma de 1.000 de euro, pentru a scapa de un dosar penal. Din primele date ale anchetei reiese ca la data de 6 aprilie, lucratorii Postului de Politie Jebel din cadrul IPJ au organizat un filtru rutier pe raza de competenta.
La un sfert de ora de la demararea actiunii, la intersectia DN 59 cu DJ 693/B, in apropierea comunei Liebling, a fost oprit pentru control un autoturism marca Ford Mondeo, cu numere de inmatriculare italiene. Tanarul aflat la volan a fost solicitat sa prezinte actele la control, insa acesta a le-a spus oamenilor legii ca nu are la el nici buletinul si nici permisul auto.
Barbatul a fost condus la sediul postului de politie, ocazie cu care s-a stabilit ca acesta se numeste Paul Ciprian Morar (22 ani), originat din comuna timiseana Liebling, care nu poseda permis de conducere. Ca urmare, politistii au intocmit acte premergatoare declansarii cercetarilor penale pentru conducerea unui autovehicul fara permis auto.
Ca sa scape de dosarul penal, tanarul le-a sugerat politistilor ca ar fi dispus sa ofere o suma de bani, insa a fost refuzat. El nu s-a lasat, iar zilele urmatoare a revenit la sediul postului de politie, marind oferta succesiv pana la 1.000 euro. In aceste conditii, agentul-sef Danut Gheorghe Ciurariu, seful institutiei, a anuntat conducerea IPJ Timis.
Impreuna cu ofiteri din cadrul Biroului Anticoruptie, ieri dimineata, la ora 9.30, s-a realizat flagrantul. Morar a fost prins chiar in momentul in care intentiona sa „paseze” cei 1.000 de euro oamenilor legii. Suspectul a fost retinut imediat, fiind prezentat Parchetului de pe langa Tribunal cu propunere de arestare preventiva pentru dare de mita, precum si pentru infractiune la regimul circulatiei.

Cele mai citite

Kituri profesionale pentru extensii de gene: ce conțin și cum să le folosești?

Te specializezi în domeniul extensiilor de gene sau ești deja un lash artist cu experiență? Indiferent câte seturi de extensii ai aplicat până acum,...

Cum poate fi îmbunătățit aspectul urechilor cu ajutorul chirurgiei estetice?

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă