15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPeter Imre si Marina Melescanu, inconjurati de prieteni

Peter Imre si Marina Melescanu, inconjurati de prieteni

Chiar daca mireasa s-a lasat asteptata o jumatate de ora, dandu-i, probabil, emotii mirelui, in fata Bisericii Reformate pe pe strada Lutherana prietenii apropiati ai celor doua familii soseau unul dupa altul. Marina Melescanu, imbracata intr-o rochie de mireasa eleganta cu o trena destul de lunga a sosit la bratul tatalui sau si a urcat treptele cu emotie. In biserica s-a intrat doar pe baza de invitatie. Biserica fiind mica, nici macar nuntasii nu au putut participa cu totii la ceremonie. Printre cei care i-au insotit la biserica i-am putut vedea pe Sebastian Vladescu, Ioana Tariceanu, Dinu Patriciu si altii care au trecut aproape neobservati. Ceremonia a fost discreta si fara mult fast.
Dupa incheierea slujbei si urarile de rigoare, mirii s-au urcat intr-o masina rosie, condusa chiar de Peter Imre, si au demarat catre Palatul Snagov unde avea sa aiba loc petrecerea.
Terasa Palatului Snagov era pregatita de sarbatoare. Fiecare invitat si-a gasit numele inscriptionat pe un trandafir din piele aurie. Decoruri discrete cu trandafiri albi mici dadeau intregului spatiu o nota distincta si eleganta. Sobrietatea, nobletea si discretia cu care s-au desfasurat ceremonia si petrecerea ne-au amintit de nuntile domnesti din Ardeal. Nimic ostentativ, nimic opulent. Muzica, destul de discreta, as spune, sustinuta de o formatie adusa din America, a dat acestei nunti o nota aparte.
Toaletele doamnelor si domnilor au fost la fel de sobre precum totul in jur. De la smoching si costum negru pana la rochii negre, rosii sau argintii, totul parea adus dinspre o lume de mult pierduta. Ici-colo cate un …ratacit care nu respecta eticheta.
Printre invitati, alaturi de parintii mirilor, de prieteni din Ardeal si Ungaria ai d-lui Imre, de ambasadori si fosti ambasadori – apropiati ai domnului Melescanu -, i-am putut vedea pe Nicolae Vacaroiu, Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Olteanu, Monica Stirbu, Daciana Sarbu si Victor Ponta, Mircea Geona, Ovidiu Branzan, Robert Turcescu, Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Cornel Nistorescu, Cosmin Gusa si… Irinel Columbeanu cu tanara lui consoarta.
Un foc de artificii a dat „startul” petrecerii incheiate, spre dimineata, cand invitatii au plecat, nu foarte obositi de dans, spre casele lor.
Nimic strident la aceasta nunta, unde multi, poate, se asteptau sa domine opulenta. Distinctia, sobrietatea, bunul gust si voia buna au fost predominantele evenimentului ce a avut loc sambata, 9 septembrie.

Cele mai citite

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...
Ultima oră
Pe aceeași temă