15 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSportFotbalFostul fotbalist Dorin Nicşa s-a stins din viață

Fostul fotbalist Dorin Nicşa s-a stins din viață

Fostul fotbalist Dorin Nicșa, emblemă a clubului Corvinul Hunedoara, a murit la vârsta de 66 de ani, luni seară, după ce a luptat cu o boală gravă.

Dorin Nicşa s-a stins din viață

Nicșa a petrecut o carieră impresionantă la Corvinul, echipă pentru care a jucat timp de 15 sezoane, acumulând numeroase minute în tricoul alb-albastru și devenind unul dintre cei mai apreciați mijlocași ai clubului.

Nicșa a contribuit atât la promovarea echipei în Divizia A în sezonul 1975-1976, cât și la succesele din anii ’80, când Corvinul Hunedoara a avut una dintre cele mai valoroase generații din istoria sa.

După retragere, el a continuat să fie aproape de fotbalul hunedorean, ocupând un rol în stafful administrativ al echipei locale în sezoanele recente.

Moștenirea sa rămâne puternică în comunitatea fotbalistică din Hunedoara, iar dispariția sa lasă un gol imens.

Corvinul Hunedoara și suporterii săi și-au exprimat regretul profund pentru pierderea lui Nicșa, care va fi amintit cu respect și recunoștință.

„Din păcate, în această seară, s-a stins Dorin Nicşa! Inima fostului mijlocaş al echipei noastre a încetat să mai bată, după o luptă cu o boală necruţătoare! Dorin Nicşa a fost unul dintre fotbaliştii care au bifat cele mai multe minute în tricoul alb-albastru, jucând nu mai puţin de 15 sezoane pentru Corvinul.

A făcut parte atât din echipa care a promovat în Divizia A, în sezonul 1975-1976 şi, implicit, din generaţia cea mai de preţ a Hunedoarei din anii ’80! Şi după retragere a stat mereu aproape de fotbalul hunedorean, iar în ultimele sezoane a făcut parte şi din staff-ul administrativ al echipei noastre!

Ne vor lipsi poveştile sale pline de tâlc şi zâmbetul afişat de fiecare dată când era la firul ierbii, în tribunele stadionului sau în afara lui!

Suntem alături de familia îndurerată!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite Corvinul Hunedoara pe pagina oficială de Facebook.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Mesaj RO-Alert Sibiu! A dispărut un băiat de 15 ani, cu probleme medicale

Autoritățile din Sibiu au emis un mesaj de tip RO-Alert pentru a solicita sprijinul populației în găsirea lui Andrei Alexandru Seicean, un adolescent de...

Investițiile pot începe de la o vârstă tânără, chiar și cu sume mici. Recomandările unui expert în management financiar

Contrar opiniei generale că investițiile necesită sume mari de bani, realitatea este că orice tânăr poate începe să investească încă de la primele economii...

Klaus Iohannis a promulgat „Ziua de Curățenie Națională” în România

Președintele Klaus Iohannis a semnat legea care stabilește cea de-a treia zi de sâmbătă din luna septembrie ca „Ziua de Curățenie Națională”. Conform actului legislativ,...
Ultima oră
Pe aceeași temă