18.2 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiWhatsApp va avea securitate sporită. Vei pute verifica orice link primit sau...

WhatsApp va avea securitate sporită. Vei pute verifica orice link primit sau trimis

WhatsApp continuă să evolueze, aducând constant actualizări care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și răspund nevoilor de comunicare în continuă schimbare.

WhatsApp te ajută să verifici linkurile primite și trimise

Cu fiecare nou update, aplicația WhatsApp devine mai intuitivă și mai funcțională, integrând caracteristici inovatoare care facilitează conexiunile, colaborarea și interacțiunile zilnice.

CITEȘTE ȘI – WhatsApp ar putea introduce transferul de fișiere în mod offline, fără internet

WhatsApp este, fără îndoială, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din prezent. Aplicația deținută de Meta oferă mai multe instrumente de siguranță pentru a-și proteja utilizatorii, cum ar fi detectarea automată a spam-ului și alerte de securitate în timp util, scrie androidpolice.

În urmă cu aproximativ o lună, WhatsApp prezenta o versiune beta a aplicației care conținea o nouă opțiune de verificare a linkurilor/URL-urilor din mesaje prin Google Search.

Datorită unei versiuni beta recente a WhatsApp pentru Android, vedem acum că această funcționalitate suferă unele modificări minore înainte de sosirea sa iminentă.

Pagina, denumită „informații despre link”, începe acum să fie disponibilă pentru testeri beta ca parte a versiunii beta WhatsApp 2.24.22.19. Aceasta funcționează acum practic pentru orice link, și nu doar pentru cele care au fost redirecționate extrem de frecvent.

Utilizatorii trebuie doar să apese lung pe orice link pe care îl primesc (sau îl trimit) în WhatsApp pentru ca opțiunea „get link info (n.r. informații despre link) să apară, listată sub Copy link și Open link. După ce apeși, te va redirecționa către experiența de căutare a aplicației Google cu toate detaliile relevante despre URL-ul selectat.

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi. Lansată în 2009 de Brian Acton și Jan Koum, aplicația permite utilizatorilor să trimită mesaje text, să efectueze apeluri vocale și video, să partajeze imagini, videoclipuri și fișiere audio. WhatsApp se distinge prin criptarea end-to-end, asigurându-se că conversațiile rămân private și securizate.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Motociclist decedat în urma unui accident petrecut pe o stradă din Galați

Un accident grav s-a produs duminică pe bulevardul George Coșbuc din Galați, în urma căruia un motociclist de 30 de ani și-a pierdut viața....

Ce mai rapidă eliminare din istorie! Un brazilian a primit roșu după doar trei secunde – VIDEO

Rafael Silva, atacantul echipei Cruzeiro Belo Horizonte, a fost eliminat după doar trei secunde de joc în partida cu Athletico Paranaense, stabilind un nou...

Instagram scade calitatea videoclipurilor cu puține vizualizări: confirmare de la șeful platformei

Adam Mosseri, șeful Instagram, a confirmat recent că platforma ajustează calitatea videoclipurilor în funcție de performanța acestora, favorizând conținutul creatorilor cu o audiență mare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă