17.8 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentMotociclist decedat în urma unui accident petrecut pe o stradă din Galați

Motociclist decedat în urma unui accident petrecut pe o stradă din Galați

Un accident grav s-a produs duminică pe bulevardul George Coșbuc din Galați, în urma căruia un motociclist de 30 de ani și-a pierdut viața.

Potrivit Poliției Galați, incidentul a avut loc atunci când o femeie de 34 de ani, aflată la volanul unui autoturism și deplasându-se pe banda a doua în direcția străzii Nae Leonard, a încercat să schimbe banda de circulație spre prima bandă. În acel moment, ea a acroșat motocicleta bărbatului care se deplasa pe prima bandă în același sens.

Impactul a proiectat motocicleta într-un stâlp de pe marginea drumului, rănile suferite de motociclist fiind fatale.

Șoferița autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și ulterior a fost transportată la spital pentru recoltarea probelor biologice. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Tragedie în Mehedinți: un bărbat decedat și fiul său grav rănit într-un accident teribil

Un accident tragic a avut loc pe un drum din județul Mehedinți, unde un bărbat de 39 de ani și-a pierdut viața, iar fiul...

Tragedie în Mehedinți: un bărbat decedat și fiul său grav rănit într-un accident teribil

Un accident tragic a avut loc pe un drum din județul Mehedinți, unde un bărbat de 39 de ani și-a pierdut viața, iar fiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă