17.8 C
București
joi, 24 octombrie 2024
AcasăSportFotbalFRF sprijină cluburile afectate de inundaţii din Galați

FRF sprijină cluburile afectate de inundaţii din Galați

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), reunit joi, a decis acordarea unui sprijin financiar pentru mai multe cluburi din judeţul Galaţi, care au fost grav afectate de inundațiile din septembrie 2024.

FRF sprijină cluburile afectate de inundaţii din Galați

În comunicatul oficial al FRF nu a fost specificată suma exactă a acestui ajutor sau numele cluburilor care vor beneficia de sprijinul financiar, însă inițiativa a fost aprobată cu unanimitate de voturi.

De asemenea, în cadrul aceleași ședințe, a fost votat în unanimitate noul Regulament naţional de licenţiere a cluburilor și de sustenabilitate financiară, precum și componența Administrației de licențiere pentru sezonul competițional 2025-2026. Această măsură are rolul de a asigura că cluburile de fotbal respectă criterii financiare stricte și sunt gestionate în mod responsabil.

„Comitetul Executiv probă cu unanimitate de voturi acordarea unui sprijin financiar unor cluburi din judeţul Galaţi, afectate grav de inundaţiile din luna septembrie 2024”, se arată pe site-ul oficial al FRF, fără a se preciza cuantumul ajutorului financiar sau numele cluburilor în cauză.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cofetăria bugetului: De ce lipsește frișca de pe tortul Fiscului?

România are cele mai mici încasări din TVA, deși taxele nu sunt mici. De ce? Evaziunea fiscală e la bază. Diferenţa dintre ce se...

Proiectul de plafonare a adaosurilor comerciale pentru produsele agricole și alimentare avansează rapid

Proiectul de ordonanță de urgență care prevede plafonarea adaosurilor comerciale pentru toate produsele agricole și alimentare înaintează decisiv, fiind deja formulat în detaliu, potrivit...

Poliția din Republica Moldova spune că Ilan Șor a transferat 39 de milioane de dolari pentru a mitui alegătorii

În septembrie gruparea criminală condusă de Ilan Șor de pe teritoriul Rusiei, a transferat 15 milioane de dolari pentru coruperea alegătorilor din R. Moldova,...
Ultima oră
Pe aceeași temă