19.6 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăLifestyleLevent Sali reacționează după ce soția sa l-a acuzat că a bătut-o

Levent Sali reacționează după ce soția sa l-a acuzat că a bătut-o

Levent Sali, actorul cunoscut din serialul „Pariu cu viața”, a reacționat pentru prima dată după ce soția sa, Dalia, l-a acuzat de violență domestică și a solicitat un ordin de restricție împotriva lui.

Tânăra a declarat că a fost bătută cu brutalitate de actor în urma unei crize de gelozie, incidentul având loc în mașină.

Levent Sali ar fi bătut-o pe soția sa

Dalia a povestit că relația lor, care a început acum un an pe rețelele sociale, a degenerat treptat, iar Levent Sali a devenit din ce în ce mai gelos, verificându-i constant telefonul.

Potrivit acesteia, în urma agresiunii, a ajuns la spital cu răni grave și a decis să depună o plângere împotriva lui.

În cadrul unei transmisiuni live, Dalia a menționat că mama lui Levent ar fi fost martoră la incident, dar că, în loc să intervină, ar fi luat apărarea fiului, afirmând că „își permite că este bărbat”.

În apărarea sa, Levent Sali a negat vehement acuzațiile, susținând că nu a existat nicio formă de violență în relația lor și că dispune de dovezi pentru a-și susține afirmațiile.

Actorul a declarat că nu se opune emiterii unui ordin de restricție și că, în ciuda conflictului, păstrează sentimente pentru Dalia.

El a subliniat că nu va vorbi de rău despre fosta lui iubită, indiferent de cum va evolua situația.

Nu am de ce să spun de la ce a pornit totul, ce pot să spun este că mâine am instanţă pentru acest subiect. Este o altercaţie în familie atâta tot. Dacă aţi văzut ea a pus o gutieră, dar o să trimit imediat nişte videoclipuri de la jumătate de oră de la gutiera aia pusă, cum este pe live şi cum vorbeşte, nu are niciun semn, nu am bătut-o, nu am făcut nimic de genul, dar instanţa va decide ce şi cum, a declarat Sali Levent, la Antena Stars.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Impactul majorării salariului minim brut la 4.050 lei: costuri suplimentare de câteva miliarde pentru companii

Clever News Center a realizat o analiză detaliată a proiectului de hotărâre de guvern propus de Ministerul Muncii pentru creșterea salariului minim brut la...

„Izolatul Putin” în noua ordine mondială

Summitul BRICS din Kazan, un oraș rusesc străvechi de la răscrucea Europei și Asiei, este, în aceste zile, ca un spectacol de jonglerie geopolitică....

Alegeri prezidenţiale 2024: TVR propune o dezbatere cu toţi cei 14 candidaţi

Televiziunea Română a găzduit astăzi, 23 octombrie, întâlnirea dintre reprezentanţii candidaţilor la primul tur al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc în luna noiembrie,...
Ultima oră
Pe aceeași temă