19.6 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăSportFotbalZbor amânat! FCSB, probleme neașteptate înaintea meciului cu Rangers

Zbor amânat! FCSB, probleme neașteptate înaintea meciului cu Rangers

Plecarea echipei FCSB către Glasgow a fost amânată din cauza unei defecțiuni la aeronava programată să-i transporte, cu doar o zi înainte de meciul din Europa League.

FCSB ar fi trebuit să decoleze în această dimineață, la ora 11:00, cu o cursă charter din București, pentru a ajunge la Glasgow, unde va juca împotriva echipei Rangers în a treia etapă a fazei grupelor din Europa League. Totuși, planurile echipei campioane a României au fost date peste cap când s-a descoperit o defecțiune la aeronava care trebuia să efectueze zborul. Din această cauză, delegația FCSB a rămas blocată pe Aeroportul Otopeni, așteptând soluții.

Deplasare întârziată din cauza unei defecțiuni

Deși oficialii clubului nu au oferit detalii suplimentare despre problema tehnică a avionului, se pare că zborul a fost amânat pe termen nedeterminat. În cazul în care aeronava nu va putea fi reparată în timp util, FCSB va trebui să găsească o soluție alternativă pentru a ajunge la Glasgow în timp util pentru meciul programat joi seară, de la ora 22:00. De asemenea, echipa are programat în această seară antrenamentul oficial și conferința de presă, aspecte care ar putea fi afectate de această întârziere.

Pe lângă problemele logistice legate de plecarea întârziată, FCSB se confruntă și cu absențe importante în lot pentru confruntarea cu Rangers. Unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Darius Olaru, va lipsi din cauza suspendării primite după cartonașul roșu încasat în meciul cu PAOK. De asemenea, Adrian Șut, un alt jucător esențial, nu va fi prezent din cauza unei tragedii familiale. Tatăl acestuia a încetat din viață după meciul cu Dinamo, iar jucătorul a primit câteva zile libere pentru a fi alături de familie.

Absențe importante pentru FCSB înaintea meciului

Echipa de start al lui FCSB anunțată de către jurnaliștii britanici de la SportsMole: Târnovanu – Pantea, Chiricheș, Dawa, Radunovic – Edjouma, Alhassan – Ștefănescu, Phelipe, Miculescu – Bîrligea.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Două tiruri încărcate cu piatră s-au ciocnit la Slătioara. Unul dintre ele a luat foc

Două TIR-uri încărcate cu piatră s-au ciocnit, în această dimineață, pe raza localității Slătioara din Vâlcea, iar cabina unuia dintre ele a luat foc....

Scăderea globală a fertilității: Moldova și Ucraina în topul negativ, România sub media globală

Rata globală a fertilității a scăzut semnificativ, de la 5 nașteri per femeie în 1950 la 2,3 în 2021, conform unui raport publicat de...

Bucureștenii, pe cale de a atinge standardele europene: Venituri medii anuale de peste 18.500 de euro, conform unui studiu

Pentru prima dată, locuitorii Bucureștiului au ajuns la venituri medii anuale disponibile de peste 18.500 de euro, un nivel comparabil cu media din Uniunea...
Ultima oră
Pe aceeași temă