16.7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăLifestyleAtacată și ucisă de un peşte spadă! O influenceriță și-a pierdut viața

Atacată și ucisă de un peşte spadă! O influenceriță și-a pierdut viața

Tragedie! Giulia Manfrini, o influenceriță italiană și pasionată de surfing, a murit în urma unui incident nefericit în vestul Indoneziei: un pește spadă a atacat-o.

Giulia Manfrini, atacată și ucisă de un pește spadă

Conform autorităților, în timp ce făcea surfing în apropierea insulei Masokut, un pește spadă a sărit brusc din apă și a lovit-o în piept, provocându-i o rană profundă de cinci centimetri.

CITEȘTE ȘI – VIDEO. Nebunie la Timișoara. Un influencer a promis că va plăti plinuri de combustibil timp de o oră

Lahmudin Siregar, directorul interimar al agenției de prevenire a dezastrelor din Insulele Mentawai, a declarat că Giulia a fost lovită atât de puternic încât a decedat aproape imediat.

Hotelul în care era cazată, Hidden Bay Resort Mentawais, a confirmat tragicul eveniment într-o postare pe Instagram, exprimându-și condoleanțele și regretul pentru pierderea subită a tinerii surfiste.

Această întâmplare subliniază riscurile neașteptate ale activităților nautice, chiar și în locuri populare pentru surfing.

Cine era Giulia Manfrini

Giulia Manfrini era o influenceriță italiană de 36 de ani, cunoscută pentru pasiunea sa pentru surfing. Cu peste 27.000 de urmăritori pe Instagram, Giulia era și co-fondatoarea unei agenții de turism specializată în surfing, promovând astfel sportul și locurile de surf din întreaga lume.

Se pare că Giulia nu este prima surferiță care a avut de suferit în această zonă. Anul trecut, surferul profesionist american Mikala Jones a murit la vârsta de 44 de ani în urma unui accident similar în aceeași regiune din Indonezia, ceea ce subliniază pericolele neașteptate cu care se confruntă cei care își desfășoară activitatea în apele oceanice.

Giulia a fost apreciată nu doar pentru gustul ei rafinat în materie de modă, ci și pentru modul în care își împărtășea experiențele personale și profesionale cu comunitatea ei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

În luna noiembrie se lansează procesoarele AMD Ryzen 9000X3D

Iubitorii de tehnologie mai au de așteptat până la lansarea noilor procesoare AMD Ryzen 9000X3D. Potrivit ultimelor informații apărute în presa internațională, se pare...

O șoferiță a provocat un accident cu 13 mașini pe șoseaua Mihai Bravu din Capitală

Accident în lanţ în Capitală. O şoferiţă, căreia i s-ar fi făcut rău la volan, a pierdut controlul maşinii şi a lovit nu mai...

Grecii de la PPC pun pariu pe soare și vânt pentru cel mai ieftin MWh pentru români

Compania vrea să construiască un parc solar imens Transelectrica a publicat o listă a investitorilor aflaţi într-o fază premergătoare avizelor tehnice de racordare la rețea....
Ultima oră
Pe aceeași temă