13.9 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 20 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalSoศ›ia lui Alexei Navalnรฎi รฎl vrea pe Putin prizonier รฎntr-o รฎnchisoare din...

Soศ›ia lui Alexei Navalnรฎi รฎl vrea pe Putin prizonier รฎntr-o รฎnchisoare din Rusia

Iulia Navalnaia a afirmat cฤƒ vrea ca Putin sฤƒ treacฤƒ de la statutul de ลฃar al Rusiei, la cel de prizonier obiลŸnuit รฎn Rusia

Iulia Navalnaia, care locuieลŸte de mulลฃi ani รฎn Germania, a dezvฤƒluit รฎntr-un interviu acordat publicaลฃiei britanice Sunday Times, cฤƒ exclude o รฎntoarcere รฎn Rusia pรขnฤƒ cรขnd nu va fi sigurฤƒ cฤƒ โ€žnu va fi reลฃinutฤƒ รฎntr-un aeroport ca Alexeiโ€, recunoscรขnd cฤƒ โ€žnimeni nu ลŸtieโ€ cรขnd s-ar putea รฎntรขmpla asta.

รŽn ceea ce priveลŸte decizia soลฃului sฤƒu de a reveni รฎn Rusia รฎn ianuarie 2021, รฎn ciuda riscurilor de arestare imediatฤƒ, Iulia Navalnaia โ€ža รฎnลฃeles รฎn totalitate cฤƒ trebuie sฤƒ lupteโ€. โ€žEste viaลฃa lui, este alegerea lui, sunt convingerile lui. Dacฤƒ l-aลŸ fi convins sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ รฎn exil, m-aลŸ fi simลฃit mai vinovatฤƒโ€, a spus Iulia piblicaศ›iei citate, preluatฤƒ de News.ro.

Navalnaia mai spune cฤƒ a fost โ€žpuลฃin scepticฤƒโ€ cu privire la posibilitatea unui schimb de prizonieri care l-ar fi putut implica pe soลฃul sฤƒu รฎnainte de moartea acestuia. โ€žลžtiu ce se รฎntรขmplฤƒ cรขnd negociezi cu Putin. El minte tot timpul. De aceea nu am crezut niciodatฤƒ cฤƒ se va รฎntรขmplaโ€.

Vฤƒduva opozantului rus Alexei Navalnรฎi, Iulia Navalnaia, a mai precizat cฤƒ doreลŸte ca Vladimir Putin sฤƒ devinฤƒ un โ€žprizonier obiลŸnuitโ€.

โ€žVreau ca el sฤƒ treacฤƒ de la statutul de ลฃar al Rusiei la cel de prizonier obiลŸnuit รฎn Rusiaโ€, a declarat ea, cu douฤƒ zile รฎnainte de publicarea postumฤƒ a memoriilor soลฃului sฤƒu.

Opozantul Alexei Navalnรฎi, duลŸmanul declarat al lui Vladimir Putin, a murit รฎn arest รฎn februarie, รฎntr-o รฎnchisoare din Arctica, รฎn circumstanลฃe neclare.

Iulia Navalnaia, รฎn vรขrstฤƒ de 48 de ani, a fost inclusฤƒ รฎn luna iulie รฎn registrul rus al โ€žteroriลŸtilor ลŸi extremiลŸtilorโ€, la scurt timp dupฤƒ emiterea unui mandat de arestare pe numele sฤƒu pentru โ€žparticipare la un grup extremistโ€.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistฤƒ experimentatฤƒ รฎn jurnalism ศ™i comunicare, cu o carierฤƒ diversificatฤƒ รฎn mass-media ศ™i educaศ›ie. A fost editor ศ™i prezentator de ศ™tiri la Realitatea Plus din Bucureศ™ti, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 pรขnฤƒ รฎn iulie 2024. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, Dana s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, a lucrat la Prima tv, Naศ›ional Tv, Profit.ro ศ™i Money Channel รฎn aceleaศ™i funcศ›ii. Dana a fost coordonator de marketing ศ™i comunicare la TCE 3 Brazi Group ศ™i expert รฎn comunicare la Agenศ›ia pentru Dezvoltare Regionalฤƒ โ€“ Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artฤƒ ศ™i Culturฤƒ Neamศ› ศ™i copywriter la Opera Comicฤƒ pentru Copii din Bucureศ™ti. Pe lรขngฤƒ activitatea รฎn jurnalism, Dana a fost ศ™i este profesor de limba francezฤƒ ศ™i de limba ศ™i literatura romรขnฤƒ la diverse instituศ›ii de รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขnt. Dana deศ›ine un master รฎn Comunicare de la Universitatea din Bucureศ™ti ศ™i este traducฤƒtor ศ™i interpret certificat pentru limba francezฤƒ.
Cele mai citite

Maia Sandu: Votul nu e doar o ศ™tampilฤƒ pe hรขrtie. E cuvรขntul cetฤƒศ›eanului pentru viaศ›a sa

Preศ™edintele Republicii Moldova a declarat cฤƒ a votat pentru ca Moldova sฤƒ trฤƒiascฤƒ รฎn pace โ€žMoldovenii รฎศ™i decid singuri soarta, nu banii murdariโ€, a spus...

Bursa de la Bucureศ™ti a scฤƒzut รฎn fiecare zi a sฤƒptฤƒmรขnii

Indicele de referinลฃฤƒ BET al Bursei de Valori BucureลŸti a รฎnregistrat a cincea sesiune consecutivฤƒ de scฤƒderi รฎn 7 zile Dinamica indicelui a fost determinatฤƒ...

Previziuni: Majorarea cotei unice la 16% รฎn 2025 ศ™i TVA de 21% รฎn 2026

Specialistul รฎn fiscalitate, Gabriel Biriศ™, afirmฤƒ cฤƒ รฎn Planul fiscal se vede "o majorare ciudatฤƒ" la TVA, รฎncepรขnd din 2026. Planul Fiscal Structural pe Termen...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ