7.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 20 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalLloyd Austin nu confirmฤƒ informaลฃiile cฤƒ trupe din Coreea de Nord au...

Lloyd Austin nu confirmฤƒ informaลฃiile cฤƒ trupe din Coreea de Nord au fost trimise รฎn Rusia pentru frontul ucrainean

Secretarul american al apฤƒrฤƒrii, Lloyd Austin, a declarat sรขmbฤƒtฤƒ cฤƒ nu poate confirma informaลฃiile cฤƒ Coreea de Nord a trimis trupe รฎn Rusia care ar putea fi desfฤƒลŸurate pe frontul din Ucraina, dar a adฤƒugat cฤƒ o astfel de miลŸcare, dacฤƒ se confirmฤƒ, ar fi รฎngrijorฤƒtoare, relateazฤƒ Reuters.

Agenลฃia de spionaj a Coreei de Sud a anunลฃat vineri cฤƒ Phenianul a trimis 1.500 de militari din trupele speciale รฎn Orientul Extrem rus pentru antrenament ลŸi aclimatizare ลŸi cฤƒ aceลŸtia cel mai probabil vor fi trimiลŸi pe frontul din Ucraina.

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat Coreea de Nord joi cฤƒ se pregฤƒteลŸte sฤƒ trimitฤƒ 10.000 de soldaลฃi pentru a ajuta Rusia รฎn rฤƒzboi. Secretarul general al NATO, Mark Rutte, a declarat totuลŸi cฤƒ nu existฤƒ dovezi privind o prezenลฃฤƒ a Phenianului pรขnฤƒ รฎn prezent.

Rusia ลŸi Coreea de Nord au negat amรขndouฤƒ faptul cฤƒ Phenianul ar fi trimis personal militar pentru a ajuta Rusia รฎn rฤƒzboiul cu Ucraina, noteazฤƒ Reuters.

Coreea de Nord ศ™i-a trimis soldaศ›i pe frontul ucrainean รฎn sprijinul trupelor ruse

Soldaศ›i nord-coreeni sprijinฤƒ trupele ruse pe teren, iar unii dintre ei ar putea fi deja uciศ™i ศ™i rฤƒniศ›i, au declarat รฎn aceastฤƒ sฤƒptฤƒmรขnฤƒ oficiali sud-coreeni ศ™i ucraineni, ridicรขnd รฎntrebฤƒri cu privire la o nouฤƒ etapฤƒ a cooperฤƒrii militare dintre Pyongyang ศ™i Moscova, relateazฤƒ The Washington Post.

Rฤƒzboi รฎn Ucraina. Un oficial al serviciilor de informaศ›ii militare ucrainene, care a vorbit sub protecลฃia anonimatului, a declarat cฤƒ โ€žmiiโ€ de soldaศ›i de infanterie nord-coreeni sunt รฎn curs de formare รฎn Rusia รฎn prezent ศ™i ar putea fi trimiลŸi pe linia frontului din Ucraina pรขnฤƒ la sfรขrศ™itul acestui an.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

O dronฤƒ a fost lansatฤƒ din Liban cฤƒtre reศ™edinศ›a lui Netanyahu

Benjamin Netanyahuย nu se afla acolo ศ™i nu existฤƒ victime, spun oficiali israelieni O dronฤƒ a fost lansatฤƒ cฤƒtre reศ™edinศ›a premierului israelian Benjamin Netanyahu din Cezareea,...

Cutremur รฎn Romรขnia รฎn zona seismicฤƒ Vrancea

Un cutremur slab, cu magnitudinea 3,3, s-a produs sรขmbฤƒtฤƒ, la ora 17:04, รฎn judeลฃul Buzฤƒu, zona seismicฤƒ Vrancea, potrivit datelor publicate de Institutul Naลฃional...

Delia Budeanu, cea mai cunoscutฤƒ crainicฤƒ din istoria TVR, s-a retras รฎn culisele unui altfel de studio

Delia Budeanu a lฤƒsat lumina reflectoarelor ศ™i a plecat printre stele la vรขrsta de 75 de ani Delia Budeanu s-a nฤƒscut pe 28 mai 1946...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ