15.4 C
București
miercuri, 16 octombrie 2024
AcasăLifestyleTheo Rose publică imagini de la căsătoria secretă cu Anghel Damian

Theo Rose publică imagini de la căsătoria secretă cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian au sărbătorit o etapă importantă din viața lor, căsătorindu-se civil și religios în urmă cu câteva săptămâni, în secret!

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret

Artista a împărtășit pe Instagram imagini de la eveniment, care a avut loc într-un cadru restrâns, alături de familie și prieteni apropiați.

„Așa cum am visat. Simplu și cu sens”, a scris Theo Rose în descrierea fotografiilor, în care apare strălucind în rochia de mireasă.

Potrivit artistei, cei doi proaspăt căsătoriți plănuiesc o lună de miere în luna ianuarie. Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună din vara anului 2022 și au un băiețel de un an, pe nume Sasha Ioan.

El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță, a declarat Theo Rose pentru cancan.ro.

Acum a început să fie și mai atașat de mine. Nu e disperare, nu are nicio problemă să stea cu mama, sau cu bona, dar atunci când mă vede, e bucuria aia din ochii lui, ceva extraordinar. El vrea cu mine să doarmă, nu cu altcineva, e o satisfacție pe care nu o pot explica. Știam că sunt în stare de această iubire maternă, atât de mare. Îmi doresc și mai mult și mai bine. Am și un copil minunat, e un copil bun, a mai spus artista.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

O fostă baschetbalistă, împușcată mortal după ce a atacat un polițist!

O tragedie s-a petrecut în Reston, Virginia, unde fosta baschetbalistă Sydney Wilson a fost împușcată mortal după ce a atacat un polițist cu un...

Elon Musk donează 75 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a contribuit cu aproape 75 de milioane de dolari pentru a sprijini campania de realegere a...

Seara Palatului Elisabeta dedicată celebrării relaţiilor diplomatice între România şi Confederaţia Elveţiană

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a găzduit, marţi seară, la Palatul Elisabeta, o seară dedicată celebrării relaţiilor diplomatice între România şi Confederaţia Elveţiană, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă