11.7 C
București
miercuri, 16 octombrie 2024
AcasăInternaționalElon Musk donează 75 de milioane de dolari pentru campania lui Donald...

Elon Musk donează 75 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a contribuit cu aproape 75 de milioane de dolari pentru a sprijini campania de realegere a lui Donald Trump la alegerile prezidențiale de luna viitoare, relatează Financial Times.

Musk a făcut donații semnificative în trimestrul al treilea către America Pac, comitetul său de acțiune politică, conform documentelor federale publicate marți.

Aceste contribuții au oferit grupului resurse ample pentru a susține campania lui Donald Trump.

Conform datelor organizației non-profit OpenSecrets, grupul a investit deja peste 96 de milioane de dolari pentru susținerea lui Trump și încă 10 milioane pentru candidații republicani în alegerile pentru Congres.

Elon Musk, un susținător înfocat al lui Trump

Musk, CEO-ul Tesla și proprietarul platformei de social media X, și-a manifestat sprijinul pentru Trump încă din iulie, după ce acesta a supraviețuit unei tentative de asasinat în Pennsylvania.

Luna aceasta, Musk s-a alăturat din nou lui Trump pe scenă, în același loc, pentru un eveniment public.

După publicarea documentelor, Musk a anunțat că se va întoarce în Pennsylvania pentru a desfășura o serie de discuții în stat, considerat esențial în bătălia electorală.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Fost jurnalist, condamnat la doi ani și opt luni de închisoare pentru întreținerea de relații sexuale cu doi minori

Jurnalistul Marius Buga a fost condamnat definitiv la doi ani și opt luni de închisoare pentru întreținerea de relații sexuale cu doi minori aflați...

Criza laptelui aruncă în aer prețul la unt

La poarta fermei, laptele se vinde și cu 30% mai mult În luna iulie, litrul de lapte se vindea cu 2 lei și 20 de...

Ciolacu nu-l „iartă” pe Ciucă: Pentru prima dată îmi este şi jenă să vă răspund

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, i-a răspuns marţi seara liderului liberalilor, Nicolae Ciucă, după ce acesta din urmă i-a solicitat prim-ministrului "să explice de...
Ultima oră
Pe aceeași temă