21 C
București
marți, 15 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentVlad Gheorghe: Decizie fără precedent - voturile de la alegerile europarlamentare trebuie...

Vlad Gheorghe: Decizie fără precedent – voturile de la alegerile europarlamentare trebuie renumărate!

Vlad Gheorghe, un politician român și fost candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, a susținut într-o postare pe Facebook că recursul său împotriva rezultatelor alegerilor din 9 iunie a fost admis în instanța de la Înalta Curte de Casație și Justiție. El a afirmat că au existat nereguli în organizarea scrutinului și că ar fi nevoie de o renumărare a voturilor în multe secții. Gheorghe a menționat că, deși au fost numărate peste 220.000 de voturi pentru el, există mulți alți cetățeni care și-ar fi dorit să voteze pentru un candidat independent autentic.

Gheorghe solicită reconvocarea Biroului Electoral Central pentru a ordona renumărarea voturilor în secțiile unde au fost semnalate probleme de către votanți. Mesajul său reflectă o nemulțumire față de corectitudinea procesului electoral și exprimă dorința de a clarifica situația voturilor.

”AM ÎNVINS! Voturile de la alegerile europarlamentare trebuie renumărate! Decizie fără precedent în România – așa a hotărât Înalta Curte de Casație și Justiție care mi-a dat dreptate. DA, a fost ceva putred în organizarea alegerilor din 9 iunie și aveam temei legal pentru o nouă numărare a voturilor, de aceea recursul depus de mine a fost admis în instanță.

Ce ar trebui să se întâmple acum? Solicit reconvocarea Biroului Electoral Central care trebuia să dispună renumărarea voturilor în zecile, sutele de secții în care românii onești au declarat că nu-și regăsesc voturile în procesele verbale. Am avut peste 220 000 de voturi numărate, dar știm că sunteți mult mai mulți cei care ați vrut un independent adevărat în Parlamentul European. Justiția s-a pronunțat clar: DA, voturile ar fi trebuit renumărate!

Totul e foarte clar pentru cine are ochi să vadă: după ce au împiedicat renumărarea la care aveam dreptul, Greblă și prietenii îmi pun acum bețe-n roate cu Partidul DREPT la alegerile parlamentare, pentru că LE E FRICĂ de ce suntem în stare. De-aia nu vor să permită să avem reprezentanți în secții, să stăm cu ochii pe voturi, deși am câștigat acest drept conform legii făcute de ei pentru ei ca să le permită traseism și jocuri de putere. I-am bătut cu propriile arme și i-am lăsat cu buza umflată, de-asta răspândesc zvonuri că sunt vândut, trădător, pesedist, țin cu ”independenții” lor sub acoperire. NU este adevărat: vreau doar ca uniți să înDREPTăm România și asta nu pot ei să permită sub nicio formă, că simt cum le scapă puterea din mâini. Puterea să anuleze voturile românilor cinstiți care s-au săturat de hoția lor“, este mesajul postat pe pagina de Facebook de către Vlad Gheorghe.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

România, lider în exportul de ovine vii în UE, dar cu vânzări afectate de pestă

România se află pe primul loc în Uniunea Europeană ca exportator de ovine vii, însă în ultimele două luni vânzările au înregistrat o scădere...

Un fotbalist de națională s-a pozat cu Mircea Lucescu în urmă cu 15 ani! Cine e băiatul din imagine

După conferința de presă a echipei naționale de fotbal a României, în cadrul căreia au vorbit selecționerul Mircea Lucescu și mijlocașul Marius Marin, Federația...

Cum să obții cele mai bune fotografii cu un aparat Polaroid în condiții de lumină scăzută

Obținerea unor fotografii bune cu un aparat Polaroid în condiții de lumină scăzută poate fi o provocare, deoarece aceste camere au un interval...
Ultima oră
Pe aceeași temă