12.5 C
Bucureศ™ti
miercuri, 16 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleSuma colosalฤƒ plฤƒtitฤƒ de MrBeast pentru a filma ศ™apte zile รฎn Salina...

Suma colosalฤƒ plฤƒtitฤƒ de MrBeast pentru a filma ศ™apte zile รฎn Salina Turda

Faimosul MrBeast, cu 320 milioane de abonaลฃi pe YouTube, a petrecut 7 zile la Salina Turda, pe care a dezvฤƒluit-o lumii internauศ›ilor.

Suma colosalฤƒ plฤƒtitฤƒ de MrBeast pentru a filma ศ™apte zile รฎn Salina Turda

Clipul de 20 de minute a fost urmฤƒrit de 10 milioane de abonaศ›i รฎn 3 ore ศ™i de 16 milioane รฎn 7 ore.

Tรขnฤƒrul vlogger de 26 de ani are peste 320 de milioane de abonaลฃi ศ™i este cunoscut pentru actele sale caritabile, dar ลŸi pentru episoadele trฤƒznite รฎn care oferฤƒ sume mari de bani unor persoane la รฎntรขmplare, ca sฤƒ cumpere diverse produse din magazine.

MrBeast a realizat o aventurฤƒ subteranฤƒ memorabilฤƒ รฎn Salina Turda, filmรขnd timp de ศ™apte zile รฎn acest loc รฎnchis publicului, รฎn iulie.

Conform surselor locale, primฤƒria din Turda a รฎncasat un milion de euro pentru a permite aceastฤƒ filmare, iar primarul Cristian Octavian Matei este foarte รฎncรขntat de impactul pe care รฎl va avea acest proiect.

รŽn vara aceasta am avut ศ™i 7.000 de vizitatori pe zi. Cu siguranศ›ฤƒ, la 300 ศ™i ceva de milioane de vizualizฤƒri pe care le poate avea acest clip, numฤƒrul vizitatorilor se va intensifica,a declarat primarul.

De asemenea, el a menศ›ionat cฤƒ s-au fฤƒcut deja demersuri pentru ca Salina Turda sฤƒ devinฤƒ parte a patrimoniului UNESCO.

MrBeast, pe numele sฤƒu real Jimmy Donaldson, este cunoscut pentru conศ›inutul sฤƒu extravagant ศ™i provocฤƒrile spectaculoase pe care le creeazฤƒ.

El a fost declarat cel mai bine plฤƒtit YouTuber รฎn 2021, cu cรขศ™tiguri de 54 de milioane de dolari รฎntr-un singur an, ceea ce subliniazฤƒ impactul sฤƒu uriaศ™ asupra platformei ศ™i a industriei de divertisment. Aceastฤƒ colaborare cu Salina Turda promite sฤƒ atragฤƒ ศ™i mai mulศ›i turiศ™ti รฎn zonฤƒ, consolidรขnd astfel popularitatea acestui loc deosebit.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Kelemen Hunor spune cฤƒ nu s-ar fi ajuns la conflictul din Piaศ›a Unirii dacฤƒ UDMR guverna

PreลŸedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat marลฃi cฤƒ, dacฤƒ Uniunea mai era la guvernare, nu s-ar fi ajuns la scandalul legat de Pasajul Unirii,...

Neil Lennon considerฤƒ cฤƒ Rangers trebuie sฤƒ-l utilizeze mai mult pe Ianis Hagi

Ianis Hagi (25 de ani) a revenit la prima echipฤƒ a celor de la Rangers, dupฤƒ o perioadฤƒ รฎn care a evoluat la echipa...

Apple lanseazฤƒ noul iPad mini cu funcศ›ii AI

Apple a lansat sa generaศ›ie de iPad mini, dotatฤƒ cu funcศ›ii de inteligenศ›ฤƒ artificialฤƒ, inclusiv instrumente de scriere ศ™i un asistent Siri รฎmbunฤƒtฤƒศ›it, รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ