11.7 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 15 octombrie 2024
AcasฤƒSฤƒnฤƒtateNelu Tฤƒtaru: Sฤƒnฤƒtatea nu ar trebui sฤƒ aibฤƒ culoare politicฤƒ

Nelu Tฤƒtaru: Sฤƒnฤƒtatea nu ar trebui sฤƒ aibฤƒ culoare politicฤƒ

รŽn spitalul din Huศ™i tratez, dorm, mฤƒnรขnc, plรขng, rรขd ศ™i รฎmi petrec majoritatea timpului de mai bine de 18 ani, spune medicul Tฤƒtaru

Deputatul PNL, Nelu Tฤƒtaru, a rฤƒmas fฤƒrฤƒ imunitate, dupฤƒ ce Camera Deputaลฃilor a admis cererea formulatฤƒ de procurorii DNA, pentru a putea efectua percheziลฃii informatice ลŸi domiciliare.

รŽntr-o postare pe o paginฤƒ de socializare, Nelu Tฤƒtaru scrie cฤƒ este impresionat de reacศ›iile pacienศ›ilor sฤƒi.

โ€œSunt profund emoศ›ionat de imaginile pe care le-am vฤƒzut, astฤƒzi, รฎn Huศ™i. Pentru ei, pentru pacienศ›ii mei, pentru toศ›i cei cu care m-am intersectat de-a lungul timpului, pentru ศ›ara mea din care am ales sฤƒ nu plec, pentru oraศ™ul Huศ™i pe care l-am ales sฤƒ รฎmi fie acasฤƒโ€ฆ sunt medicul care a cฤƒutat sฤƒ vindece, sฤƒ salveze vieศ›i ศ™i care nu a cerut sau a condiศ›ionat vreodatฤƒ actul medicalโ€, scrie Nelu Tฤƒtaru.

El adฤƒugat cฤƒ recunoศ™tinศ›a sa โ€œa fost vindecarea pacienศ›ilor, cฤƒ au putut pleca pe picioarele lor acasฤƒ ศ™i zรขmbetul pe care รฎl primesc mereu pe stradฤƒ, mai ales รฎn Huศ™i. Nu am fost luat de anchetatori nici din vacanศ›ฤƒ, nici de la รฎntรขlniri obscure sau negocieri politice, ci din spitalul din Huศ™i, acolo unde am rฤƒmas dedicat pacienศ›ilor ศ™i profesiei mele. Acolo tratez, dorm, mฤƒnรขnc, plรขng, rรขd ศ™i รฎmi petrec majoritatea timpului de mai bine de 18 aniโ€.

Nelu Tฤƒtaru atrage atenศ›ia cฤƒ justiศ›ia nu se face la televizor sau รฎn mediul online ศ™i ar trebui sฤƒ fie la fel de vizibilฤƒ ศ™i รฎn alte perioade, nu doar รฎn prag de alegeri.

โ€œVinovฤƒศ›ia sau nevinovฤƒศ›ia unui om, oricare ar fi acesta, nu cred cฤƒ se tranศ™eazฤƒ online sau la televizor. Mi-aศ™ dori din tot sufletul ca รฎn Romรขnia, รฎn care รฎmi doresc sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ ศ™i sฤƒ trฤƒiascฤƒ copiii noศ™tri, justiศ›ia sฤƒ รฎศ™i facฤƒ datoria ศ™i sฤƒ fie vizibilฤƒ รฎntotdeauna, รฎn toate cele 365 de zile ale anului, nu doar รฎn perioada campaniilor electorale. Executaศ›i-mฤƒ public, dacฤƒ aศ™a simศ›iศ›i sau merit, dar nu faceศ›i acelaศ™i lucru cu colegii mei, cu pacienศ›ii sau cu familia mea.

Sฤƒnฤƒtatea nu ar trebui sฤƒ aibฤƒ culoare politicฤƒ! Va rฤƒmรขne crezul meu, indiferent de cรขt de naiv parโ€, a mai transmis medicul Nelu Tฤƒtaru.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistฤƒ experimentatฤƒ รฎn jurnalism ศ™i comunicare, cu o carierฤƒ diversificatฤƒ รฎn mass-media ศ™i educaศ›ie. A fost editor ศ™i prezentator de ศ™tiri la Realitatea Plus din Bucureศ™ti, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 pรขnฤƒ รฎn iulie 2024. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, Dana s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, a lucrat la Prima tv, Naศ›ional Tv, Profit.ro ศ™i Money Channel รฎn aceleaศ™i funcศ›ii. Dana a fost coordonator de marketing ศ™i comunicare la TCE 3 Brazi Group ศ™i expert รฎn comunicare la Agenศ›ia pentru Dezvoltare Regionalฤƒ โ€“ Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artฤƒ ศ™i Culturฤƒ Neamศ› ศ™i copywriter la Opera Comicฤƒ pentru Copii din Bucureศ™ti. Pe lรขngฤƒ activitatea รฎn jurnalism, Dana a fost ศ™i este profesor de limba francezฤƒ ศ™i de limba ศ™i literatura romรขnฤƒ la diverse instituศ›ii de รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขnt. Dana deศ›ine un master รฎn Comunicare de la Universitatea din Bucureศ™ti ศ™i este traducฤƒtor ศ™i interpret certificat pentru limba francezฤƒ.
Cele mai citite

Cรขnd roboศ›ii devin hoศ›i: Escrocheria Gmail cu inteligenศ›ฤƒ artificialฤƒ

O nouฤƒ ameninศ›are ciberneticฤƒ a atras atenศ›ia experศ›ilor รฎn securitate online, care vizeazฤƒ utilizatorii Gmail Printr-o metodฤƒ ingenioasฤƒ de phishing, combinatฤƒ cu inteligenศ›ฤƒ artificialฤƒ (AI),...

Cum sฤƒ obศ›ii cele mai bune fotografii cu un aparat Polaroid รฎn condiศ›ii de luminฤƒ scฤƒzutฤƒ

Obศ›inerea unor fotografii bune cu un aparat Polaroid รฎn condiศ›ii de luminฤƒ scฤƒzutฤƒ poate fi o provocare, deoarece aceste camere au un interval...

Italia trimite primii migranศ›i la un azil pe care-l deศ›ine รฎn Albania

Primii solicitanศ›i de azil au fost trimiศ™i la un centru al Italiei din Albania. Primele persoane care au fost interceptate pe mare de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ