23.4 C
București
luni, 14 octombrie 2024
AcasăLifestyleClipe de panică pentru fiica artistei Saveta Bogdan: operată de urgență

Clipe de panică pentru fiica artistei Saveta Bogdan: operată de urgență

Fiica artistei Saveta Bogdan se confruntă cu o situație dificilă, după ce fiica acesteia, Cătălina, a fost internată în spital în urma unei pedichiuri efectuate într-un salon din SUA.

Clipe de panică pentru fiica artistei Saveta Bogdan

Cătălina a început să resimtă dureri la un deget de la picior și, din această cauză, a decis să consulte un medic.

După prima intervenție chirurgicală, medicii nu au reușit să elimine infecția de la unghie, ceea ce a dus la o a doua operație după doar două zile.

În prezent, Cătălina se deplasează cu ajutorul unor cârje, deoarece nu poate merge singură.

Fiica Savetei Bogdan locuiește în America de mai bine de 15 ani, iar această situație medicală a generat îngrijorare în rândul familiei și prietenilor.

Artista și-a exprimat preocuparea pentru sănătatea fiicei sale și speră la o recuperare rapidă.

Ce s-a întâmplat, mama? Zice, mama, mă doare rău degetul ăsta. Zic, te doare locul în care a fost. Se adunase puroi în 2 zile și am mers din nou la doctor, iar doctorul i-a spus că e o infecție banală, de la o infectare uite unde s-a ajuns. Deci eu sfătuiesc toate femeile care fac pedichiură și fetele să facă, dar ar fi bine să aibă trusa lor, să ai trusa ta, o dezinfectezi, o faci. Merge într-un picior, merge șchiopătând, a declarat Saveta Bogdan, pentru România TV.

Nu vreau să plec definitiv din România, Doamne ferește! Aici m-am născut, aici vreau să mor. Aici am lumea mea, prietenii, vecinii, oamenii care mă iubesc. În America, oamenii sunt respectuoși, manierați, dar te cam țin la distanță, sunt reci. M-am împrietenit pe acolo cu o vecină, mai stăteam la povești. Am și cântat pentru românii din diaspora, pe la tot soiul de petreceri, pe la biserici, pe la târgurile de toamnă, am vizitat mai multe orașe mari, dar, acolo, îmi place să merg numai în vacanțe. Mariei Ciobanu, care locuiește în America, de peste 20 de ani, poate că îi place, dar, mie, una, nu. Nu m-aș putea muta definitiv, ca ea. Sincer? De-abia aștept să revin în România, la casa mea. Fiecare, după cum simte, a declarat Saveta Bogdan, întrebată dacă vrea să se mute definitiv la fiica ei, în America.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Noul Consiliu de Administrație al BNR, confruntat la început de mandat cu provocări economice și geopolitice majore

Noul Consiliu de Administrație al Băncii Naționale a României (BNR), format din 9 membri, a preluat oficial conducerea vineri, într-un context economic dificil. Sub...

Licitație pentru Lotul Joseni-Ditrău al Autostrăzii A8, în valoare de 1,2 miliarde lei

Autoritățile au lansat licitația pentru proiectarea și execuția Lotului Joseni-Ditrău al Autostrăzii A8 (Autostrada Unirii), cu o valoare estimată de 1,2 miliarde de lei,...

Horoscop 15 octombrie 2024. Taurii atrag atenția celor din jur prin farmecul lor

Horoscop 15 octombrie 2024. Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru a doua zi din această săptămână! Horoscop 15 octombrie 2024 BerbecZiua de azi îți aduce o...
Ultima oră
Pe aceeași temă