27.3 C
București
vineri, 11 octombrie 2024
AcasăFilmEmmanuel Macron, lupte colosale pentru ca "Emily in Paris" să rămână în...

Emmanuel Macron, lupte colosale pentru ca „Emily in Paris” să rămână în Franța

Când serialul de succes al Netflix „Emily in Paris” a dezvăluit la sfârșitul sezonului patru că personajul său principal se îndreaptă spre Roma, a luat prin surprindere mulți telespectatori. Acum, președintele francez Emmanuel Macron a intrat pe fir și a declarat că țara sa „va lupta din greu” pentru a împiedica relocarea serialului în capitala Italiei, scrie CNN.

Emmanuel Macron, lupte colosale pentru ca „Emily in Paris” să rămână în Franța

Le vom cere să rămână la Paris, ‘Emily in Paris’ la Roma nu are sens, a declarat el pentru Variety într-un interviu.

„Emily in Paris” este un serial de comedie-dramă creat de Darren Star, care a avut premiera pe Netflix în octombrie 2020. Povestea urmărește viața unei tinere americane, Emily Cooper, interpretată de Lily Collins, care se mută la Paris pentru a lucra într-o firmă de marketing.

Serialul explorează aventurile ei în capitala Franței, atât pe plan profesional, cât și personal, într-o lume nouă, sofisticată și plină de provocări.

Emily, o tânără din Chicago, primește o oportunitate neașteptată de a se muta în Paris pentru a oferi o perspectivă americană la firma franceză de marketing pentru care lucrează.

Fără a avea cunoștințe de limba franceză și fără să fie familiarizată cu cultura locală, Emily trebuie să navigheze prin complexitatea vieții pariziene, să facă față noilor colegi, să își dezvolte cariera și să își facă prieteni într-un oraș renumit pentru eleganță și rafinament.

„Emily in Paris” a generat reacții mixte. Deși a fost un succes din punct de vedere al audienței, devenind rapid unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix, criticii au fost împărțiți.

Unii au apreciat umorul și estetica vizuală a serialului, precum și modul în care surprinde farmecul Parisului și moda. Pe de altă parte, serialul a fost criticat pentru portretizarea stereotipică a francezilor și a culturii pariziene, precum și pentru lipsa de profunzime în abordarea unor subiecte.

Cu toate acestea, fanii au fost încântați de povestea ușoară și relaxantă, perfectă pentru vizionare de divertisment, iar „Emily in Paris” a devenit rapid un fenomen cultural, inspirând discuții despre viața de expat, modă și adaptarea la noi culturi.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Liban: 22 persoane au fost ucise și 117 rănite în două atacuri israeliene asupra Beirutului

Cel puţin 22 de persoane au fost ucise şi 117 au fost rănite în două lovituri israeliene la Beirut, joi seara, potrivit unui nou...

Paraguay, de „Cartea Recordurilor”! Golaveraj incredibil după 9 meciuri în preliminariile Cupei Mondiale

Paraguay a atins o performanță unică în istoria preliminariilor pentru Cupa Mondială din America de Sud, având un golaveraj de doar 2-3 după 9...

Atenționare ANM: Ploi și intensificări ale vântului în sudul și sud-estul țării, cod galben de vânt pentru sâmbătă

ANM a emis o atenționare de vreme nefavorabilă pentru sudul și sud-estul țării, valabilă de vineri seară până sâmbătă seară. Se vor înregistra ploi...
Ultima oră
Pe aceeași temă