23.6 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSportFotbalMarcel Ciolacu, după întâlnirea cu preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona: "E...

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona: „E incredibil”

Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu președintele clubului de fotbal FC Barcelona, Juan Laporta.

În cadrul întâlnirii, Ciolacu a subliniat aprecierea sa pentru decizia clubului de a deschide o academie în România, afirmând că „un brand sportiv legendar a ales să își deschidă porțile tinerilor noștri români”.

Această inițiativă este considerată un pas important pentru dezvoltarea fotbalului juvenil în țară și pentru oferirea de oportunități tinerilor talentați.

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Juan Laporta, președintele FC Barcelona

„Am avut astăzi plăcerea să schimb câteva impresii cu preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, care a venit în România să inaugureze o Academie de Fotbal.

Este incredibil că un brand sportiv legendar a ales să îşi deschidă porţile tinerilor noştri români.

I-am transmis preşedintelui Laporta că îmi doresc ca din această Academie să provină viitorul fotbalist român care va juca pe Camp Nou din Barcelona.

Aşa cum au fost în anii ’90 Hagi şi Gică Popescu, când şi eu, ca toată România, ne mândream cu asta. Şi da, Lamine Yamal e un jucător senzaţional, dar şi „noi” mizăm pe Arda Guler”, a transmis Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

FC Barcelona Academy, cunoscută și sub denumirea de La Masia, este o instituție emblematică de formare a tinerelor talente în fotbal, asociată cu clubul FC Barcelona.

Situată în Barcelona, Spania, academia a devenit renumită nu doar pentru abilitățile tehnice și tactice pe care le dezvoltă, ci și pentru filosofia sa unică în ceea ce privește educația sportivă.

Academia a fost fondată în 1979 și a fost numită „La Masia” după vechea fermă care a devenit centrul de formare al clubului. De-a lungul anilor, La Masia a evoluat, adaptându-se la nevoile moderne ale fotbalului, dar păstrându-și esența și valorile tradiționale.

Academia este cunoscută pentru metoda sa de formare holistică, care îmbină dezvoltarea abilităților tehnice cu educația personală și socială.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Țările cu deficit mare: Slovacia crește taxele, Ungaria menține impozitul suplimentar

În contextul economic dificil cu care se confruntă multe state europene, măsurile fiscale devin tot mai stricte pentru a combate deficitele bugetare în creștere. Slovacia...

Aryna Sabalenka a egalat o performanță istorică a Mariei Sharapova

Aryna Sabalenka continuă să impresioneze în circuitul WTA, după ce a obținut o victorie categorică împotriva Katerinei Siniakova la turneul de la Wuhan. Bielorusa,...

Se întrerupe o tradiție de 48 de ani! Niciun jucător de la United convocat la naționala Angliei

Pentru prima dată din 1976, Manchester United nu va avea niciun reprezentant în naționala Angliei, după ce Kobbie Mainoo a renunțat la convocarea din...
Ultima oră
Pe aceeași temă