22.7 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSportFotbalGigi Becali a declarat că-l așteaptă pe Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali a declarat că-l așteaptă pe Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat public că îl așteaptă pe Nicolae Stanciu să revină la echipă din iarnă, după ce internaționalul român și-a exprimat dorința de a reveni în fotbalul românesc, având FCSB drept prima opțiune.

În prezent, Stanciu joacă pentru Damac în Arabia Saudită, însă contractul său se încheie în vara lui 2025.

Nicolae Stanciu, așteptat la FCSB

Becali a declarat că este dispus să-i ofere lui Stanciu orice salariu dorește pentru a-l aduce înapoi la echipă și, în plus, i-a propus rolul de jucător și antrenor secund la FCSB.

Această mutare ar marca o revenire semnificativă pentru Stanciu în fotbalul românesc, unde a avut performanțe notabile în trecut, iar oferta lui Becali evidențiază dorința puternică de a-l readuce pe mijlocașul ofensiv la echipa roș-albastră.

Oricând vrea el! Oricând! Deci Nicușor… Nicușor nu numai calificările, că în viață vezi că și Chiricheș, de ce crezi că mă port așa frumos cu el: am luat bani, 10 milioane. Pe Nicușor la fel, am luat 10 milioane pe el. Ăla oricând vrea el vine antrenor, antrenor secund, ce vrea el! Bă, dacă el vrea din iarnă jucător și antrenor secund, îl bag imediat! De ce? 10 milioane! Și nu doar 10 milioane, ci două goluri de calificare. Nu mai țin minte, cu ce echipe, cu Sparta Praga a dat lovitura aia. Deci Stanciu este al meu! E al Stelei! El oricând… Bă, nu înțelegi că Stanciu oricând vrea el doar vine și zice „Salut, am venit!”. Nu contează (n.r. – ce sumă cere). Bine, în limita în care putem să avem siguranță. Dar el oricând vrea să vină la noi e binevenit, a declarat Gigi Becali.

Mă gândesc. Vom vedea ce va fi pe viitor. Nu o să rămân toată viața în Arabia. Sunt în ultimul sezon de contract și în iarnă voi intra în ultimele șase luni de contract. Vom vedea ce se întâmplă. Cert este că nu o să rămân în campionatul de acolo până când îmi voi termina cariera. Toată lumea știe că Steaua (n.r. FCSB) este echipa mea de suflet. E devreme să spun dacă m-aș întoarce. Dacă ar fi să mă întorc în țară și Steaua să mă dorească, ar fi prima variantă, declara Nicolae Stanciu, la Digi Sport.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Hezbollah a lansat un atac cu rachete către baza serviciului de informaţii militare israeliene, Glilot, lângă Tel Aviv

Gruparea libaneză Hezbollah a anunţat luni că a lansat o salvă de rachete către principala bază a serviciului de informaţii militare israeliene, Glilot, lângă...

Iulia Scântei, judecător CCR, opinie separată față de ceilalți judecători în cazul Șoșoacă

Curtea Constituţională nu are atribuţia de a verifica comportamentul, opiniile, afirmaţiile sau atitudinile unui candidat la alegerile prezidenţiale, toate acestea fiind aspecte de natură...

Român condamnat la 11 ani şi şase luni de închisoare, adus în țară din Italia

Un bărbat dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat la 11 ani şi şase luni de închisoare pentru trafic de persoane, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă