20.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSportFotbalProbleme pentru FC Hermannstadt. Unul dintre acționari nu mai vrea să rămână...

Probleme pentru FC Hermannstadt. Unul dintre acționari nu mai vrea să rămână la echipă

FC Hermannstadt a înregistrat două înfrângeri severe, 1-4 la Ploiești împotriva Petrolului și 0-4 pe teren propriu cu Sepsi, ceea ce a generat frustrare și nemulțumire în rândul suporterilor și al conducerii.

Ștefan Băcilă, acționarul principal al clubului FC Hermannstadt, a anunțat luni că se retrage din funcție, în urma umilințelor suferite de echipă în ultimele două etape.

Ștefan Băcilă nu vrea să mai finanțeze FC Hermannstadt

În ciuda faptului că jucătorii sunt la zi cu salariile, rezultatele din aceste meciuri au fost dezamăgitoare și rușinoase pentru club.

Retragerea lui Băcilă subliniază instabilitatea și tensiunile existente în cadrul echipei, în condițiile în care așteptările erau mai mari având în vedere situația financiară a clubului. Această decizie poate avea un impact semnificativ asupra viitorului echipei și al managementului său.

FC Hermannstadt trebuie să își caute alt creditor, eu am decis să renunț. Săptămâna trecută am băgat 200.000 mii euro în club să fie salariile la zi, pai când echipa juca în Liga 2 și erau restanțe de câteva luni, era mult mai multă dăruire. Alte echipe au 4-5 luni restanțe și joacă fotbal. Eu nu vreau să mai aud de FC Hermannstadt, rezultatele vorbesc de la sine. Deci, nu am luat în calcul nicio demitere de antrenor, nicio măsură pentru jucători, pur și simplu plec eu!, a anunțat Ștefan Băcilă, potrivit Ora de Sibiu.

După ce iei 8 goluri în două etape și dai liber echipei 4 zile și practic pleci în vacanță, asta spune multe despre nivelul de profesionalism de la acest club. Patru zile libere după ce iei bătaie jucând fără determinare, fără agresivitate, acesta este un mare semn de întrebare pentru mine, din toate supărările avute. Eu nu mă pricep la fotbal, dar nu cred că așa se face performanță. Suporterii îl iubesc pe Măldărășanu, dar eu nu cred că poți da 4 zile libere după astfel de meci, când ai probleme așa mari în defensivă, avem medie de 2 goluri primite pe meci, a mai declarat Ștefan Băcilă, patronul firmei de construcții Terra Building

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Bugetul AFM cu destinația Oltenia, epuizat în puțin peste un minut

Bugetul AFM cu destinația Oltenia a fost epuizat în mai puțin peste un minut, fiind rezervat în urma înscrierii a 6.640 de persoane fizice. Bugetul...

Maxim salvează un punct pentru Gaziantep în meciul cu Besiktas! Românul a egalat la ultima fază

Mijlocașul român Alexandru Maxim a fost din nou decisiv pentru Gaziantep FK, marcând golul egalizator în minutul 90+5 al meciului împotriva lui Beșiktaș Istanbul,...

Bugetul AFM cu destinația Oltenia, epuizat în puțin peste un minut

Bugetul AFM cu destinația Oltenia a fost epuizat în mai puțin peste un minut, fiind rezervat în urma înscrierii a 6.640 de persoane fizice. Bugetul...
Ultima oră
Pe aceeași temă