20.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSportFotbalOusmane Dembele ar putea să-și încheie rapid aventura la PSG

Ousmane Dembele ar putea să-și încheie rapid aventura la PSG

Ousmane Dembele ar putea să-și finalizeze rapid cariera la Paris Saint-Germain, având în vedere recentul incident în care a fost exclus din lot pentru meciul din Champions League împotriva lui Arsenal, în care PSG a pierdut cu 0-2.

Ousmane Dembele ar putea să-și încheie rapid aventura la PSG

Atacantul în vârstă de 27 de ani a fost exclus din echipă din motive disciplinare, fiind acuzat că a întârziat la antrenamente.

Deși a fost reprimit în echipă pentru următorul meci, tensiunile dintre Dembele și antrenorul Luis Enrique ar putea accelera despărțirea de clubul parizian.

Viitorul său la PSG rămâne incert, iar mai multe cluburi din Europa și Orientul Mijlociu au început să manifeste interes pentru el, cu oferte semnificative vehiculate în presa sportivă.

Dacă situația nu se îmbunătățește, este posibil ca Dembele să ia în considerare o mutare într-un alt campionat, unde să-și poată relansa cariera.

Potrivit publicației Fichajes, mai multe echipe de top din Europa, dar și din Arabia Saudită, sunt interesate de serviciile internaționalului francez.

Ousmane Dembele este un fotbalist francez născut pe 15 mai 1997, în Vernon, Franța. De-a lungul carierei sale, a devenit cunoscut pentru viteza sa impresionantă, abilitățile tehnice excepționale și capacitatea de a crea ocazii de gol atât pentru el, cât și pentru coechipierii săi.

A crescut în orașul său natal, unde a început să joace fotbal la nivel de tineret, având prima experiență serioasă la clubul local Évreux.

Dembele a fost remarcat pentru talentul său deosebit încă de la o vârstă fragedă, ceea ce l-a condus la un transfer la Stade Rennais în 2013, unde a continuat să progreseze.

A debutat pentru echipa mare a Rennes în 2015 și a avut un impact imediat, atrăgând atenția cluburilor mari din Europa.

În 2016, Dembélé a semnat cu Borussia Dortmund, unde a avut o evoluție strălucitoare, înscriind 10 goluri și oferind 21 de pase de gol în sezonul său de debut în Bundesliga.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Gazzaniga, erou la Girona! Trei penalty-uri apărate în victoria cu Bilbao

Portarul Paulo Gazzaniga a fost eroul echipei Girona în meciul cu Bilbao din etapa a noua din La Liga, reușind să apere trei penalty-uri...

Gigi Becali îl vrea pe Louis Munteanu: „Poate-l iau… De ce să nu-l iau?”

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că pregătește un nou transfer important, vizându-l pe Louis Munteanu, jucătorul celor de la CFR Cluj. https://www.youtube.com/watch?v=CnVm9FAmjyw Louis Munteanu, dorit...

Punct de respiro pentru debitori: Indicele ROBOR la 3 luni rămâne blocat la 5,55%

Și ROBOR la 6 luni ia o pauză și stagnează la 5,59% ROBOR este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituțiile...
Ultima oră
Pe aceeași temă