16.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSportFotbalTottenham pierde dramatic după ce a condus cu 2-0 împotriva lui Brighton!

Tottenham pierde dramatic după ce a condus cu 2-0 împotriva lui Brighton!

Ange Postecoglou, tehnicianul lui Tottenham, a avut o reacție dură după una dintre cele mai dificile înfrângeri din cariera sa, suferită pe terenul lui Brighton, unde echipa sa a condus cu 2-0, dar a pierdut în final cu 3-2.

Tottenham a început excelent partida disputată pe Amex Stadium, reușind să conducă cu 2-0 după reușitele lui Brennan Johnson, aflat la al șaselea gol consecutiv în toate competițiile, și James Maddison. Prima repriză părea să indice o victorie sigură pentru echipa din Londra, dominând jocul atât pe tabela de marcaj, cât și pe teren.

Brighton revine spectaculos, Tottenham cedează după 2-0

Cu toate acestea, Brighton, antrenată de cel mai tânăr antrenor din istoria Premier League, Fabian Hurzeler (31 de ani), a revenit spectaculos după pauză. Echipa a arătat o cu totul altă față în a doua repriză, dominând jocul și marcând de trei ori pentru a întoarce rezultatul în favoarea lor. A fost o schimbare dramatică de atitudine și intensitate, lucru care a surprins și dezamăgit profund pe Postecoglou și echipa sa.

La finalul partidei, tehnicianul lui Tottenham și-a exprimat frustrarea, catalogând acest meci drept cea mai grea înfrângere de când a preluat echipa londoneză. Postecoglou a subliniat lipsa de reacție și atitudine a jucătorilor săi în repriza secundă, considerând-o inacceptabilă: „Aceasta a fost cea mai îngrozitoare înfrângere de când am venit la Spurs. Sunt frustrat, dezamăgit și furios de ce s-a întâmplat. A doua repriză a fost pur și simplu inacceptabilă.”

Fabian Hurzeler, impresionat de reacția echipei sale

De partea cealaltă, tânărul antrenor al lui Brighton, Fabian Hurzeler, s-a declarat încântat de modul în care echipa sa a reacționat în a doua repriză. Hurzeler a vorbit despre importanța tăriei de caracter a jucătorilor săi și despre ajustările făcute la pauză, care au schimbat complet dinamica jocului. „La pauză le-am spus băieților că trebuie să îndeplinim planul de meci cu mai multă intensitate. A trebuit să ne recâștigăm încrederea”, a explicat antrenorul german.

Hurzeler a lăudat determinarea și responsabilitatea asumate de echipa sa, menționând că au reușit să recâștige suportul fanilor prin energia de pe teren și prin caracterul de echipă mare pe care l-au demonstrat. „Avem caractere uriașe printre noi,” a adăugat acesta, vizibil mândru de tinerii săi fotbaliști.

Cu această victorie, Brighton urcă pe locul 5 în clasamentul Premier League, cu un singur eșec în primele 7 etape, și se apropie la doar două puncte de un loc de Champions League. Tottenham, în schimb, a coborât pe locul 9, iar victoria categorică din etapa precedentă, împotriva lui Manchester United, pare deja uitată.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Victorie la limită pentru FCSB cu Gloria Buzău! Gigi Becali: „M-a enervat chestiunea asta!”

FCSB a obținut o victorie cu emoții pe teren propriu împotriva Gloriei Buzău, scor 3-2, în etapa a 12-a din Superligă, într-un meci marcat...

Victorie la limită pentru FCSB cu Gloria Buzău! Gigi Becali: „M-a enervat chestiunea asta!”

FCSB a obținut o victorie cu emoții pe teren propriu împotriva Gloriei Buzău, scor 3-2, în etapa a 12-a din Superligă, într-un meci marcat...

Ediție Tezaur cu dobânzi neimpozabile de până la 7%

Titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile şi se pot răscumpăra în avans. Titlurile pot fi achiziţionate de la Trezoreria Statului, între...
Ultima oră
Pe aceeași temă