25.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăLifestyleCheloo, despre fosta iubită a lui Spike: "Te-ai mai îngrășat, îți stă...

Cheloo, despre fosta iubită a lui Spike: „Te-ai mai îngrășat, îți stă bine”

Teodora Nedelcu, fosta iubită a artistului Spike, a revenit pe scena emisiunii iUmor, provocând reacții surprinzătoare din partea juraților.

Cheloo, despre fosta iubită a lui Spike

În special, Cheloo, cunoscut pentru umorul său sarcastic și observațiile acide, a avut o reacție neașteptată atunci când a văzut-o pe Teodora. La masa juriului se află și Cătălin Bordea, care a trecut printr-o despărțire recentă de soția sa, care a ales să fie alături de Spike.

Această situație a adăugat un strat suplimentar de tensiune și dramatism momentului, având în vedere legăturile personale dintre protagoniști.

Cu un stil carismatic și o abordare sinceră, Teodora a reușit să încânte publicul și să transforme un moment de presiune în unul memorabil.

Pentru mine, sunteți deosebit de inteligentă și am crezut asta încă de când v-ați prezentat pentru prima oară la această emisiune… sub forma unei stafii. Te-ai mai îngrășat; îți stă bine!. Sper să câștigi acest sezon, ca să nu te mai văd pe aici!, au fost cuvintele lui Cheloo.

Rapperul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut pentru personalitatea sa dură și lipsită de emoții, a demonstrat o latură foarte diferită în ceea ce privește familia sa.

În calitate de jurat la emisiunea iUmor, artistul a fost întotdeauna foarte protector față de cei dragi, interzicând participanților să facă glume legate de familia lui. Această atitudine arată cât de importantă este familia pentru el, în ciuda imaginii sale publice.

Cătălin are trei copii: doi din relația sa actuală cu Daniela Moraru și unul dintr-o relație anterioară cu Daniela Niculescu. Cu toate acestea, el a ales să-i țină pe aceștia departe de atenția publicului, pentru a le permite să ducă o viață normală și ferită de presiunea mediatizării.

Deși nu se cunosc foarte multe detalii despre iubita sa și copiii săi, acest lucru pare să fie o alegere conștientă a artistului, care prioritizează intimitatea și siguranța familiei sale. Această abordare sugerează că, în spatele imaginii sale puternice, se află un tată dedicat și grijuliu.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Viktor Orban avertizează că UE se îndreaptă către un „război rece economic” cu China

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri că Uniunea Europeană riscă să intre într-un "război rece economic" cu China, în contextul pregătirilor blocului european...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

TVA de 25%? Ce ar putea include reforma fiscală pentru 2025

Reforma fiscală pregătită pentru 2025 include, în majoritatea scenariilor analizate, o creștere a TVA-ului, potrivit informațiilor obținute de Clever News Center, potrivit Termene.ro. Această posibilitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă