15.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSocialEvenimentศ˜tafeta Veteranilor Invictus porneศ™te de la Coloana lui Brรขncuศ™i

ศ˜tafeta Veteranilor Invictus porneศ™te de la Coloana lui Brรขncuศ™i

ศ˜tafeta Veteranilor Invictus, un eveniment aflat la a XI-a ediศ›ie, va pleca din judeศ›ul Gorj.

Scopul evenimentului este sฤƒ promoveze valorile naศ›ionale ศ™i respectul faศ›ฤƒ de veteranii ศ™i eroii Romรขniei din toate rฤƒzboaiele. 

ศ˜tafeta Veteranilor Invictus este formatฤƒ din 3 trasee: Traseul Albastru; Traseul Galben ศ™i Traseul Roศ™u.

Anul acesta ศ˜tafeta Veteranilor include peste 50 de localitฤƒศ›i importante ศ™i mฤƒsoarฤƒ aproximativ 3.500 de kilometri. ศ˜tafeta va fi purtatฤƒ de peste 1000 de alergฤƒtori ศ™i bicicliศ™ti, civili ศ™i militari, fiind cel mai mare eveniment sportiv naศ›ional.

โ€žStartul Traseului Albastru va avea loc vineri, 4 octombrie, de la Coloana fฤƒrฤƒ Sfรขrศ™it, รฎn prezenศ›a autoritฤƒศ›ilor locale, voluntari, sportivi de la cluburile locale, reprezentanศ›i ai Ministerul Apฤƒrฤƒrii Naศ›ionale, Ministerul Afacerilor Interne, Jandarmeriei, dar ศ™i civili, alergฤƒtori sau bicicliศ™ti. Participanศ›ii la ศ™tafetฤƒ vor parcurge 38 de kilometri รฎn pasul Vรขlcan.

Traseul Albastru pleacฤƒ din Tรขrgu Jiu ศ™i se va รฎncheia la Carei, de Ziua Armatei Romรขne, pe 25 octombrie, prezentรขnd pe parcursul deplasฤƒrii ศ™tafetei onorul tuturor eroilor neamului, voluntarii oprindu-se la Monumentele รฎnchinate eroilor neamului, care ศ™i-au jertfit viaศ›a pentru ศ›arฤƒ.

ศ˜tafeta este dusฤƒ รฎn รฎntreaga ศ›arฤƒ de cฤƒtre alergฤƒtori ศ™i bicicliศ™ti, cu toศ›ii fiind voluntariโ€œ, se aratฤƒ รฎntr-un comunicat de presฤƒ al Prefecturii Gorj.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Tรขrgu Jiu cu o vastฤƒ experienศ›ฤƒ รฎn domeniul presei scrise ศ™i audiovizuale. Absolvent al Colegiului Naศ›ional "Spiru Haret" din Tรขrgu Jiu ศ™i licenศ›iat al Facultฤƒศ›ii de Filosofie-Jurnalism. Alin ศ™i-a รฎnceput cariera ca reporter la โ€žOra Gorjului" รฎn 1998. A deศ›inut poziศ›ii de redactor-ศ™ef la publicaศ›ii precum โ€žInformaศ›ia Gorjului" ศ™i "Gazeta de Sud", redacศ›ia Tg. Jiu, posturile Gorj Tv ศ™i Radio Tรขrgu Jiu, ศ™ef de redacศ›ie Tg. Jiu la Adevฤƒrul de Searฤƒ ศ™i a colaborat ca corespondent pentru publicaศ›ii importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" ศ™i "Adevฤƒrul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio ศ™i TV, ศ™i a primit numeroase distincศ›ii, inclusiv premiul โ€žCel mai bun jurnalist" รฎn cadrul Galei Premiilor Antena 1 Tรขrgu Jiu. รŽn prezent, Alin este redactor la Gorj Online ศ™i realizator de emisiuni la Radio Accent ศ™i Accent TV.
Cele mai citite

FCSB a รฎnvins รฎn deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) รฎn 10 oameni

FCSB a obลฃinut o victorie mare cu echipa greacฤƒ PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, รฎn...

Elena Lasconi susศ›ine propunerile lui Nicuศ™or Dan pentru Bucureศ™ti

Elena Lasconi ศ™i-a declarat public susศ›inerea faศ›ฤƒ de cele 20 de propuneri pentru Bucureศ™ti prezentate de Nicuศ™or Dan, รฎntr-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ