24.2 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSocialNoaptea Companiilor: Studenศ›ii sunt invitaศ›i sฤƒ exploreze sediile a 13 firme de...

Noaptea Companiilor: Studenศ›ii sunt invitaศ›i sฤƒ exploreze sediile a 13 firme de renume

Pentru prima datฤƒ รฎn Bucureศ™ti, „Noaptea Companiilor”, eveniment organizat de CBRE Romรขnia, lider รฎn consultanศ›ฤƒ imobiliarฤƒ ศ™i birouri, invitฤƒ studenศ›ii sฤƒ exploreze sediile unor mari companii pe 16 ศ™i 17 octombrie.

Evenimentul, ajuns la a ศ™asea ediศ›ie la nivel naศ›ional, permite organizaศ›iilor participante sฤƒ interacศ›ioneze direct cu potenศ›ialii angajaศ›i chiar รฎn spaศ›iile lor de lucru.

Printre companiile รฎnscrise รฎn acest tรขrg neconvenศ›ional de joburi se numฤƒrฤƒ Ursus, OMV Petrom, KPMG, Booking, Orange, ศ™i Accenture.

Studenศ›ii vor avea ocazia sฤƒ participe la activitฤƒศ›i interactive, cum ar fi degustฤƒri de bere sau ateliere de inteligenศ›ฤƒ artificialฤƒ, ศ™i sฤƒ descopere sute de oportunitฤƒศ›i de carierฤƒ.

โ€žInteresul pentru Noaptea Companiilor creศ™te semnificativ, iar brandurile care ศ™i-au confirmat prezenศ›a pรขnฤƒ รฎn acest moment vor deschide spaศ›ii de birouri care totalizeazฤƒ 220.000 mp – practic, un spaศ›iu extrem de generos unde companiile ศ™i candidaศ›ii pot interacศ›iona รฎntr-un mod direct ศ™i original. Colaborarea cu eJobs, platforma de recrutare cu joburi 100% reale, aduce un plus semnificativ de valoare evenimentului ศ™i รฎl plaseazฤƒ ca punct de referinศ›ฤƒ รฎn recrutare ศ™i employer brandingโ€, a declarat Tudor Ionescu, Head of A&T Office la CBRE Romรขnia.

Noaptea Companiilor a debutat รฎn 2019 la Cluj-Napoca ศ™i s-a extins recent รฎn Iaศ™i ศ™i Tรขrgu Mureศ™. Evenimentul s-a reluat รฎn 2022, dupฤƒ o pauzฤƒ cauzatฤƒ de pandemie, ศ™i a reunit pรขnฤƒ acum 85 de companii.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

VIP-uri ศ™i infractori: Arestul Central, o รฎncruciศ™are de lumi

Fostul ศ™ef al Arestului Central povesteศ™te cum se รฎntรขlneau รฎn "Beciul Domnesc" elitele cu infractorii รŽntr-un dialog cu scriitorul Eugen Istodor, fostul ศ™ef al...

Nicuศ™or Dan: Peste 150 de clฤƒdiri cu risc seismic vor fi consolidate

Municipalitatea face demersuri pentru consolidarea a peste 150 de clฤƒdiri cu risc seismic, iar finanลฃarea pe care a obลฃinut-o este de 300 de milioane...

Suceava: O femeie a fost strivitฤƒ de un copac tฤƒiat de angajaศ›ii Primฤƒriei

Incident ลŸocant la Suceava: o angajatฤƒ DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare ลŸi lovituri la cap, dupฤƒ ce un copac tฤƒiat...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ