21.4 C
Bucureศ™ti
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasฤƒEconomieEconomie internฤƒLista firmelor ศ™i asociaศ›iilor care vor oferi cursuri de formare profesionalฤƒ la...

Lista firmelor ศ™i asociaศ›iilor care vor oferi cursuri de formare profesionalฤƒ la Start-Up Nation

Pรขnฤƒ pe 30 septembrie, la ora 20:00, un total de 177 de societฤƒศ›i comerciale ศ™i asociaศ›ii specializate รฎn formare profesionalฤƒ s-au รฎnregistrat pentru a oferi cursuri obligatorii de antreprenoriat, destinate beneficiarilor granturilor de 50.000 de euro din programul Start-Up Nation.

Aceste entitฤƒศ›i vor asigura instruirea celor care doresc sฤƒ depunฤƒ proiecte de afaceri pentru finanศ›are prin programul Start-Up Nation.

Prima etapฤƒ a programului implicฤƒ parcurgerea a 40 de ore de cursuri gratuite, decontate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ศ™i Turismului, pentru a ajuta participanศ›ii sฤƒ dobรขndeascฤƒ competenศ›e antreprenoriale esenศ›iale, potrivit Termene.ro.

รŽncheierea procesului de รฎnscriere a furnizorilor de formare reprezintฤƒ ultima etapฤƒ รฎnainte de debutul oficial al programului Start-Up Nation 2024, care va include douฤƒ faze de รฎnscriere.

Lansarea oficialฤƒ a cursurilor antreprenoriale, iminentฤƒ

รŽn prima fazฤƒ, participanศ›ii vor urma cursurile de antreprenoriat, iar dupฤƒ finalizarea acestora, vor putea depune cereri pentru granturi de pรขnฤƒ la 50.000 de euro.

Furnizorii de cursuri selectaศ›i vor trebui sฤƒ includฤƒ รฎn programul lor o curriculฤƒ antreprenorialฤƒ ศ™i sฤƒ asigure un numฤƒr minim de cursanศ›i pe durata celor aproximativ patru luni de formare.

Urmeazฤƒ depunerea proiectelor pentru finanศ›are

Dupฤƒ absolvirea cursurilor de formare, participanศ›ii vor putea depune proiectele pentru obศ›inerea finanศ›ฤƒrii, care vor fi evaluate de experศ›i din cadrul Ministerului Economiei.

Programul Start-Up Nation 2024 va include trei etape majore: selecศ›ia formatorilor, รฎnscrierea cursanศ›ilor ศ™i รฎnfiinศ›area de รฎntreprinderi de cฤƒtre absolvenศ›i, care vor putea aplica pentru finanศ›ฤƒri de pรขnฤƒ la 250.000 de lei per IMM.

Lista completฤƒ a firmelor ศ™i asociaศ›iilor care vor oferi cursuri de formare profesionalฤƒ poate fi regฤƒsitฤƒ pe Termene.ro.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

Armata Romรขnฤƒ cautฤƒ sฤƒ angajeze luptฤƒtori de comando. Ce salarii se oferฤƒ

Armata Romรขnฤƒ cautฤƒ luptฤƒtori de comando cu o condiศ›ie fizicฤƒ impecabilฤƒ, care sฤƒ mรขnuiascฤƒ arme ศ™i sฤƒ fie pregฤƒtiศ›i pentru orice confruntare. Candidaศ›ii sunt triaศ›i...

Ursula von der Leyen condamnฤƒ atacul Iranului asupra Israelului ศ™i avertizeazฤƒ asupra riscului de escaladare

Preศ™edinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a condamnat miercuri cu fermitate atacul cu rachete balistice lansat de Iran asupra Israelului, avertizรขnd asupra pericolului...

Fidelis rฤƒsplฤƒteศ™te solidaritatea: Tranศ™ฤƒ dedicatฤƒ celor care salveazฤƒ vieศ›i

Donatorii de sรขnge primesc un punct procentual รฎn plus la dobรขndฤƒ ศ™i un prag de subscriere de zece ori mai mic Ministrul de Finanศ›e, Marcel...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ