11.9 C
Bucureศ™ti
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalIanis Hagi a revenit la prima echipฤƒ al lui Rangers!

Ianis Hagi a revenit la prima echipฤƒ al lui Rangers!

Dupฤƒ o perioadฤƒ de exil la echipa de rezerve, Ianis Hagi a fost reprimit la antrenamentele primei echipe a lui Rangers.

Ianis Hagi, mijlocaศ™ul romรขn รฎn vรขrstฤƒ de 25 de ani, a reacศ›ionat cu entuziasm dupฤƒ ce clubul Rangers a decis sฤƒ รฎl reprimeascฤƒ รฎn lotul primei echipe. Fotbalistul a fost exclus de la antrenamentele principale รฎncฤƒ de la รฎnceputul acestui sezon, fiind trimis sฤƒ se pregฤƒteascฤƒ alฤƒturi de echipa de rezerve, dar acum a primit vestea mult aศ™teptatฤƒ: va putea din nou sฤƒ joace pentru formaศ›ia scoศ›ianฤƒ.

O clauzฤƒ ar fi fost motivul

Potrivit publicaศ›iei Rangers Review, excluderea lui Ianis Hagi de la echipa principalฤƒ a avut la bazฤƒ o clauzฤƒ contractualฤƒ care ar fi dus la o creศ™tere semnificativฤƒ a salariului sฤƒu, de la 1 milion de euro pe an la 1,3 milioane, dacฤƒ ar fi bifat un singur meci oficial. Discuศ›iile dintre club ศ™i jucฤƒtor s-au prelungit, dar รฎn cele din urmฤƒ pฤƒrศ›ile au ajuns la un acord. Hagi a fost dispus sฤƒ renunศ›e la aceastฤƒ clauzฤƒ financiarฤƒ pentru a-ศ™i relua activitatea la prima echipฤƒ.

La scurt timp dupฤƒ ce informaศ›ia despre revenirea sa a fost fฤƒcutฤƒ publicฤƒ, atรขt Rangers, cรขt ศ™i Ianis Hagi au confirmat รฎmpฤƒcarea prin intermediul reศ›elelor sociale. Hagi a postat un mesaj scurt: โ€žM-am รฎntors!โ€, รฎnsoศ›it de o fotografie de la antrenamentele primei echipe.

De la รฎnceputul sezonului, Hagi a bifat doar cรขteva minute oficiale รฎn tricoul naศ›ionalei Romรขniei, รฎn meciurile din Nations League รฎmpotriva Kosovo ศ™i Lituaniei. รŽn acele partide, Hagi a adunat 27 de minute ศ™i a reuศ™it sฤƒ fie decisiv รฎn duelul cu Lituania, obศ›inรขnd un penalty รฎntr-un moment-cheie al meciului.

Rangers, aflatฤƒ รฎn faศ›a unor dificultฤƒศ›i legate de absenศ›e importante รฎn ofensivฤƒ, inclusiv jucฤƒtori ca Oscar Cortes, Rabbi Matondo ศ™i Danilo, accidentaศ›i, ar putea apela la serviciile lui Hagi pentru meciul cu St. Johnstone, programat pe 6 octombrie. St. Johnstone ocupฤƒ locul 10 รฎn clasamentul Premiership din Scoศ›ia, iar problemele de lot ale echipei lui Rangers fac posibilฤƒ o apariศ›ie a lui Hagi pe teren.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoศ™ are o vastฤƒ experienศ›ฤƒ รฎn domeniul jurnalismului sportiv ศ™i al comentariilor sportive, activรขnd pe principalele canale de televiziune din Romรขnia. รŽn prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiศ›ii importante de fotbal, tenis, รฎnot ศ™i polo. Anterior, รฎntre februarie 2021 ศ™i septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea ศ™tirilor ศ™i administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Cum tehnologia pliabilฤƒ transformฤƒ creativitatea: descoperฤƒ ultimele apariศ›ii รฎn materie de telefoane

Tehnologia pliabilฤƒ din lumea smartphone-urilor nu doar cฤƒ revoluศ›ioneazฤƒ experienศ›a utilizatorilor, ci aduce ศ™i un impact semnificativ asupra creativitฤƒศ›ii. Aceste dispozitive inovatoare deschid noi...

Israelul ศ™i-a redeschis spaศ›iul aerian dupฤƒ atacul masiv al Iranului

Spaลฃiul aerian al Israelului a fost redeschis marลฃi seara, au anunลฃat autoritฤƒลฃile aeroportuare ale ลฃฤƒrii, dupฤƒ atacul masiv cu rachetele iraniene lansate asupra statului...

Categoria Capul plecat mantinela nu-l atinge

Tanczos Barna, senator UDMR, despre PNL, lฤƒsat รฎn ofsaid de preศ™edintele Iohannis:ย  โ€žPNL-ul s-a izbit cu capul de mantinelฤƒโ€. Source link
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ