27.8 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSportFotbalBogdan Andone este noul antrenor al lui FC Argeș!

Bogdan Andone este noul antrenor al lui FC Argeș!

FC Argeș a anunțat oficial numirea lui Bogdan Andone în funcția de antrenor principal al echipei.

Bogdan Andone a fost prezentat ca noul antrenor al lui FC Argeș. Fostul tehnician al Botoșianului a preluat echipa în urma demiterii lui Nicolae Dică.

Contractul lui Andone a fost semnat pentru o perioadă de două sezoane, până în vara anului 2026, contrar speculațiilor inițiale privind o înțelegere pe termen mai scurt. Andone a condus deja primul antrenament, încă de luni.

Andone, revine în antrenorat!

Ultima echipă antrenată de Andone a fost FC Botoșani, unde a obținut rezultate pozitive și a reușit să salveze echipa de la retrogradare, dar a fost demis după doar două etape în noul sezon.

Marius Suller, în calitate de antrenor secund, va face parte din stafful tehnic al lui Andone. Suller are a mai trecut pe la echipe precum Universitatea Cluj și FC Botoșani, având o carieră similară cu cea a lui Andone.

Pe lângă Botoșani, Bogdan Andone le-a antrenat în trecut pe FCSB, Astra Giurgiu și Apollon Limassol.

Obiectivul declarat al lui Bogdan Andone la FC Argeș este accederea în play-off-ul Ligii 2. FC Argeș se află în prezent pe locul 13, cu 9 puncte acumulate în primele etape, și are nevoie de o revitalizare sub conducerea noului tehnician pentru a urca în clasament. Ultimele rezultate sub conducerea lui Nicolae Dică au fost lipsite de constanță, cu doar două victorii în șapte meciuri, ceea ce a determinat clubul să caute o schimbare pe banca tehnică.

Primul meci al lui Andone pe banca piteștenilor va avea loc în weekend, în etapa a 8-a, împotriva Corvinului Hunedoara. FC Argeș a reușit, de asemenea, să se califice în faza grupelor Cupei României, cu Nicolae Dică pe bancă.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Meciul dintre Atalanta și Como a fost amânat din cauza terenului impracticabil

Meciul dintre Atalanta și Como a fost amânat din cauza condițiilor dificile ale terenului. Partida dintre Atalanta și Como, programată inițial luni seara, la ora...

Căruță în care se aflau patru persoane lovită de o mașină. Un bătrân a murit

Un accident tragic a avut loc pe un drum din județul Brașov, în care un bătrân de 72 de ani și nepoții săi au...

Inteligența Artificială, noua armă a Rusiei în războiul electoral din SUA

Rusia domină propaganda digitală, generând cel mai mare volum de conținut IA pentru a influența alegerile americane Rusia a generat mai mult conținut de inteligență...
Ultima oră
Pe aceeași temă