25.7 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentVIDEO Bărbat prins de un mal de pământ în timp ce lucra...

VIDEO Bărbat prins de un mal de pământ în timp ce lucra la o rețea de canalizare. A fost salvat de pompieri

Un bărbat de 55 de ani, care lucra la introducerea rețelei de canalizare în comuna Stoina, din județul Gorj, a fost surprins de un mal de pământ care a căzut peste el. Victima nu a fost acoperită în totalitate de pământ și a rămas, astfel, conștientă.

„Bărbatul a fost extras de către echipajele noastre, este conștient, cooperant, a fost preluat de către un echipaj medical si urmează sa fie transportat la spital.

La fața locului au ajuns în scurt timp echipajele noastre de intervenție din cadrul Gărzii de Intervenție Hurezani care intervin pentru salvarea persoanei.
Persoana nu este acoperită complet de pământ, este conștienta, i se administrează oxigen si este monitorizata de colegii noștri“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. 

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Antrenorul lui Inter Milano recunoaște că AC Milan a meritat victoria în Derby della Madonnina

Antrenorul lui Inter Milano, Simone Inzaghi, a recunoscut meritele rivalei AC Milan în derby-ul de duminică seara, afirmând că echipa adversă a fost superioară...

Crin Antonescu: Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea conducerii Partidului Național Liberal

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat într-o emisiune la Antena 3 că, în opinia sa, Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea...

Ciolacu promite revoluția medicală: Investiții masive în fiecare județ

În PNRR sunt prevăzute peste două miliarde de euro pentru modernizarea infrastructurii sistemului sanitar Invitat la evenimentul ”Viitorul se construieşte azi! Sănătatea unei naţiuni pleacă...
Ultima oră
Pe aceeași temă