25.7 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăLifestyleCântărețul Bjorn Ulvaeus s-a căsătorit. Artistul face parte din trupa ABBA

Cântărețul Bjorn Ulvaeus s-a căsătorit. Artistul face parte din trupa ABBA

Bjorn Ulvaeus, membru al trupei ABBA, s-a căsătorit cu partenera sa, Christina Sas, într-o ceremonie specială oficiată de Sandi Toksvig, gazda emisiunii BBC „QI”.

Bjorn Ulvaeus, membru al trupei ABBA, s-a căsătorit

Cântărețul suedez, în vârstă de 79 de ani, și-a întâlnit noua soție la Nuremberg în 2021, cu ocazia lansării albumului „Voyage”.

Ceremonia a avut loc pe 21 septembrie 2024, la Copenhaga, în fața prietenilor și familiei. În postarea de pe Instagram, Ulvaeus a împărtășit bucuria momentului, menționând că Sandi Toksvig, alături de Anne Linnet și Kaya Bruel, au contribuit la atmosfera festivă a serii.

Aceasta este a treia căsătorie pentru Ulvaeus, iar iubirea sa cu Sas a început în primăvara anului 2022.

„Astăzi, 21 septembrie 2024, Bjorn Ulvaeus s-a căsătorit cu Christina Sas din Herning, Danemarca. Ei s-au cunoscut la Nuremberg în 2021 cu ocazia lansării ultimului album al trupei Abba, ‘Voyage’, şi au început să iasă împreună în primăvara anului 2022. Nunta a avut loc la Copenhaga în prezenţa prietenilor apropiaţi şi a familiei”, se arată într-o postare pe pagina sa de Instagram.

ABBA este una dintre cele mai cunoscute și influente trupe din istoria muzicii pop, originară din Suedia. Formată în 1972, trupa a inclus patru membri: Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad. Numele ABBA este un acronim format din inițialele fiecărui membru.

ABBA a câștigat popularitate internațională în anii ’70, având un impact semnificativ asupra muzicii pop. Trupa a câștigat notorietate după ce a câștigat Concursul Muzical Eurovision din 1974 cu piesa „Waterloo”. Această victorie a marcat începutul unei cariere strălucitoare, iar piesele lor au devenit hituri mondiale.

ABBA este cunoscută pentru melodiile lor catchy, armoniile vocale complexe și producțiile elaborate. Multe dintre piesele lor, precum „Dancing Queen”, „Mamma Mia”, „Fernando” și „Take a Chance on Me”, au rămas populare și continuă să fie difuzate pe posturile de radio. Stilul lor a combinat influențe din pop, rock și disco, ceea ce le-a permis să atragă o gamă largă de fani.

Pe lângă succesul comercial, ABBA a avut un impact cultural durabil. Muzica lor a fost relansată prin diverse adaptări, inclusiv prin musicalul „Mamma Mia!”, care a fost extrem de popular atât pe scenă, cât și în variantă cinematografică. Piesele lor au fost reinterpretate de numeroși artiști și au inspirat generații de muzicieni.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

PSD a votat în unanimitate să nu susțină legea dedicată lui Iohannis

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis să nu voteze legea dedicată lui Iohannis, dacă proiectul ajunge în Parlament Înainte de ședința BPN, premierul Marcel...

Louis Munteanu, surprins în club după meciul cu Hermannstadt

La doar câteva ore după remiza dintre CFR Cluj și Hermannstadt, Louis Munteanu a fost văzut petrecând până în zori într-un club de noapte...

Becali intră în AUR și candidează la Camera Deputaților

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îl va susține pe George Simion la alegerile prezidențiale „M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George...
Ultima oră
Pe aceeași temă