27.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportFotbalLiviu Antal a marcat din nou pentru Zalgiris! Românul e golgheter în...

Liviu Antal a marcat din nou pentru Zalgiris! Românul e golgheter în Lituania

Atacantul român Liviu Antal continuă să impresioneze în campionatul Lituaniei.

Patrick Popescu a fost, de asemenea, decisiv pentru Hegelmann, egalând în meciul împotriva liderului Panevezys.

Liviu Antal își menține poziția de golgheter

Liviu Antal, în vârstă de 35 de ani, a fost decisiv în victoria echipei sale Zalgiris Vilnius împotriva celor de la Kauno Zalgiris, scor 5-0. Scorul a fost deschis de atacantul român în minutul 10, după ce i-a fost acordat un penalty în urma unui fault suferit de el. Antal a transformat lovitura de pedeapsă și a jucat până în minutul 76.

Cu acest gol, Antal a ajuns la 14 reușite în campionat și împarte prima poziție în clasamentul marcatorilor pe care o împarte cu Henrique Devens.

Portarul român Arpad Tordai a fost integralist în meciul câștigat de Zalgiris. Pe lângă golul lui Antal, echipa lituaniană a mai înscris prin Petkovic, Golubickas și Verbickas. După această victorie, Zalgiris Vilnius rămâne lider în campionat, cu 64 de puncte din 29 de meciuri.

Patrick Popescu, decisiv pentru Hegelmann

Într-un alt meci disputat duminică, Patrick Popescu (27 de ani) a marcat golul egalizator pentru Hegelmann în minutul 89 al partidei contra lui Panevezys, scor 2-2. Popescu a ratat inițial un penalty, însă mingea a revenit la el și acesta a reușit să înscrie.

Mijlocașul român se află în fruntea clasamentului marcatorilor echipei sale, cu 8 goluri, la egalitate cu Michael Thuique, și a oferit 5 pase decisive în acest sezon. După acest rezultat, Hegelmann se menține pe locul 2 în clasamentul campionatului, cu 57 de puncte în 30 de meciuri.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

VIDEO Bărbat prins de un mal de pământ în timp ce lucra la o rețea de canalizare. A fost salvat de pompieri

Un bărbat de 55 de ani, care lucra la introducerea rețelei de canalizare în comuna Stoina, din județul Gorj, a fost surprins de un...

Apare „un nou Vatican”, la o distanță mică de România

Albania plănuiește să înființeze un mini-stat musulman în capitala Tirana, inspirat de modelul Vaticanului. Acesta va fi destinat membrilor ordinului șiit sufi Bektashi și...

Diavolul și motanul

În zodiacul chinezesc în care nici chinezii nu mai cred, anul 2024 este anul Dragonului de Lemn. Cum noi nu avem încă un zodiac...
Ultima oră
Pe aceeași temă