24.6 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentCrimă urmată de sinucidere într-o comună din județul Vâlcea

Crimă urmată de sinucidere într-o comună din județul Vâlcea

O crimă tragică a avut loc în localitatea Păușești-Măglași, județul Vâlcea, unde un bărbat de 39 de ani și-a ucis cu brutalitate cumnata.

Incidentul a avut loc în casa femeii, care locuia în aceeași curte cu agresorul. Se pare că bărbatul, cunoscut pentru problemele sale psihice, a intrat în locuința acesteia și a lovit-o cu pumnii și picioarele până când a murit.

După comiterea crimei, bărbatul s-a sinucis, spânzurându-se într-un atelier auto din apropiere. Într-o coincidență macabră, fratele său și-a luat viața în același loc cu doi ani în urmă. Incidentul șocant a zguduit comunitatea locală.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că cele sesizate se confirmă, echipajele medicale efectuând manevrele de resuscitare, însă rezultatul a fost negativ, declarându-se astfel decesul persoanei. În cauză, este vorba de un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Păușești-Măglași, cunoscut cu afecțiuni psihice.

Totodată, au fost efectuate verificări specifice, ocazie cu care s-a stabilit că pe numele acestuia, la data de 23 august a.c., a fost emis un ordin de protecție față de cumnata sa, respectiv o femeie în vârstă de 32 de ani. Având în vedere aceste aspecte, au fost efectuate verificări în imobilul sus-numitei din aceeași curte, aceasta fiind găsită decedată și prezentând urme de violență.

Din cercetări, s-a stabilit că în ordinul de protecție, bărbatul în vârstă de 39 de ani avea interdicția de a nu se apropia la o distanță de minim 5 metri față de femeia în cauză, cu excepția situației în care aceștia se întâlnesc accidental pe drumul de acces către imobile, întrucât personale locuiau în aceeași curte. De asemenea, a reieșit că de la data emiterii ordinului de protecție nu au fost semnalate sesizări cu privire la încălcarea obligațiilor ce îi revin în respectivul ordin de protecție.

În cauză, o echipă operativă complexă, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea care efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment”, transmite IPJ Vâlcea.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

VIDEO Cel puțin 51 de persoane au murit într-o explozie de la o mină de cărbune din Iran

O explozie de gaz într-o mină de cărbune din provincia iraniană Khorasan de Sud a ucis cel puțin 51 de persoane și a rănit...

3 avantaje ale ghiozdanelor Herlitz pentru copilul tău 

Descoperă trei motive care plasează ghiozdanele Herlitz în topul alegerilor părinților atunci când vine vorba de confortul și sănătatea copiilor lor! Află de ce astfel...

Fragmente osoase descoperite pe un drum forestier din județul Olt

O serie de fragmente osoase, aparent de origine umană, a fost descoperit pe un drum forestier din județul Olt, în apropierea pârâului Dârjov, sâmbătă...
Ultima oră
Pe aceeași temă