22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. Cornel Dinu a suferit o intervenție chirurgicală

VIDEO. Cornel Dinu a suferit o intervenție chirurgicală

Cornel Dinu, fostul mare jucător și antrenor al echipei Dinamo, a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru coxartroză, o boală degenerativă a șoldului.

Cornel Dinu a fost operat

La 76 de ani, Dinu a fost operat joi, la Spitalul Elias din București, de către profesorul Horia Orban, șeful Secției de Ortopedie – Traumatologie.

Dinu a declarat că se simte bine la o zi după operație și că se poate deplasa, deși cu ajutorul unui cadru. De asemenea, a menționat că, în timpul intervenției, a putut asculta discuțiile medicilor, deoarece i-a fost administrată anestezie locală.

În plus, „Mister” a povestit despre momentele dificile din urmă cu zece zile, când și-a pierdut cunoștința din cauza unei schimbări de medicamentație.

„Îi dau dreptate domnului Dumitru Dragomir, care a declarat că l-a sfătuit pe Mircea Lucescu să nu mai facă operația de coxartroză, pentru că i-a murit lui un prieten. Eu am făcut-o ieri și astăzi merg cu cadrul, datorită profesorului Orban. Și mișc piciorul, stau, mănânc… Deci, am mierlit după priceperea și celebra premoniție, și cunoștințele medicale ale Oraculului din Bălcești.

Acum șapte luni trebuia să mă operez. M-am dus la un amic, la Urgențe, la Dan Tănase, doctorul lotului olimpic, pe care l-am pus doctorul echipei de rugby la Dinamo, prin 96′, când eram președinte și antrenor, și pe dracu’ să mă ia. În fine, după șase zile, la Urgențe, am luat COVID. Ori, aici am venit vinerea trecută, m-a consultat profesorul teribil Orban și m-a operat. Pregătirea a durat o oră și jumătate, iar operația am auzit-o pe viu, pentru că se face cu rahianestezie. Am auzit toată operația. Azi, mi-a făcut o radiografie. E totul perfect, mă mișc, merg cu cadrul, fac mișcări”, a declarat Cornel Dinu, pentru ProSport.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cum să-ți îngrijești corect ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un moft, un accesoriu pe care îl adaugi ținutei vestimentare. Din contră, putem să-i considerăm o necesitate...

Victorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Fostul antrenor dinamovist Xavi Pascual a obținut o victorie impresionantă la cârma echipei Veszprem, învingând PSG cu scorul de 41-28 în grupele Ligii Campionilor...

Fonduri Elvețiene: Oxigen financiar pentru IMM-urile din România

Peste 55 de milioane de franci elvețieni sunt la dispoziția IMM-urilor pentru investiții în sectorul productiv Ministrul Marcel Boloș și ambasadorul Elveției în România, Massimo...
Ultima oră
Pe aceeași temă