20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleLui Nicușor Dan "i se rupe-n cot"... haina, de la cât semnează

Lui Nicușor Dan „i se rupe-n cot”… haina, de la cât semnează

Primarul general al Capitalei a mărturisit că a rupt 6 sacouri de la câte documente semnează

Funcția de primar general îl pune la cheltuieli neprevăzute pe Nicușor Dan. Într-o intervenție la Digi FM, edilul Capitalei a declarat că, de când este în funcție, a rupt 6 sacouri în cotul drept.

„Trebuie să vă spun că de când sunt primar am rupt şase sacouri în cotul drept. De la semnat, probabil”, a răspuns el, râzând.

Întrebat care este suma cea mai mare pe care a cheltuit-o pe un obiect vestimentar, Nicuşor Dan a afirmat că nu a depășit 100 de euro, dar a menţionat că pentru costume suma a fost mai mare, scrie Agerpres. 

„Mi se întâmplă foarte rar să îmi cumpăr eu ceva de îmbrăcat. Odată, cred că sunt 20 de ani de atunci, am văzut o cămaşă pe un manechin şi am intrat în magazin special ca să mi-o cumpăr”, a spus Nicușor Dan.

Primarul general a mărturisit că iubește oamenii, zonele istorice, parcurile, dar şi dinamismul Capitalei.

„E o legătură, cred, pentru multă lume care a venit aici la facultate, cum am venit şi eu. Când vii la facultate, e prima dată când pleci de acasă şi, cumva, te identifici cu locul în care ai experienţe noi, te cunoşti pe tine mai bine. Şi asta s-a întâmplat şi la mine. Îmi plac oamenii, îmi place că e un oraş dinamic. Îmi plac mai multe zone istorice, îmi plac parcurile. Da, îmi place oraşul”, a spus edilul general.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...

Industria mobilei din România, în scădere: Contribuție în 2023 cu 27% mai mică decât în 2016

În 2023, industria mobilei din România a adus o contribuție de 1,23 miliarde de euro la balanța comercială, înregistrând o scădere de 27% față...

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...
Ultima oră
Pe aceeași temă