17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalFCSB în pericol de depunctare din cauza declarațiilor lui Gigi Becali!

FCSB în pericol de depunctare din cauza declarațiilor lui Gigi Becali!

Gigi Becali riscă o nouă suspendare după acuzațiile aduse arbitrului Horațiu Feșnic, ceea ce pune FCSB în pericol de a pierde 3 puncte în Liga 1.

Patronul FCSB, Gigi Becali, se confruntă din nou cu probleme din cauza declarațiilor făcute în mass-media. De această dată, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a reclamat pe Becali pentru acuzațiile aduse arbitrului Horațiu Feșnic, care a fost VAR la meciul Hermmanstadt – FCSB 2-0. În acea partidă, un gol marcat de FCSB a fost anulat, iar Becali a reacționat dur: „Feșnic e cu CFR, din acest motiv se comportă așa… El le dă pe față, e pervers.”

Becali din nou la comisii: sancțiuni dure pentru declarațiile defăimătoare

Conform regulamentului, Becali ar putea primi o sancțiune de la 6 la 12 luni pentru astfel de declarații făcute prin mass-media. Totuși, cea mai gravă consecință pentru FCSB ar putea fi depunctarea cu 3 puncte, având în vedere că aceasta este a doua abatere a patronului în ultimele două sezoane.

„Dacă ajungi să pui o femeie arbitru… Băi, sunteți nebuni la cap? Femei la fotbal? Chiar ați înnebunit de tot? Lasă, mă, femeile la femei, bărbații la bărbați. E un joc de bărbați și voi trimiteți o femeie? Ați înnebunitg cu toții!” a declarat la acea vreme Gigi Becali.

Într-un caz similar de la începutul anului, Becali a fost suspendat pentru 6 luni și amendat cu 50.000 de lei, iar FCSB a primit o sancțiune financiară de 5.000 de lei pentru comentariile jignitoare la adresa arbitrei Cristina Trandafir.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Ciprian Tătărușanu va da lovitura de start în FCSB – Petrolul Ploiești

Ciprian Tătărușanu, fostul portar al naționalei României și al FCSB, și-a anunțat retragerea din fotbal pe 11 septembrie, la vârsta de 38 de ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă