17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăLifestyleAndrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați de la Asia Express...

Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați de la Asia Express 2024

În ediția din 19 septembrie a emisiunii „Asia Express 2024,” Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați după ce au terminat pe ultimul loc într-o cursă crucială pentru ultima șansă.

Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați de la Asia Express 2024

Înainte de a părăsi competiția, Andrei Ursu a oferit un mesaj inspirator, încurajând celelalte echipe să rămână fidele valorilor și principiilor lor.

El a recunoscut că echipa lor a avut dificultăți suplimentare din cauza condiției fizice mai slabe și a formatului echipei, fiind compusă din doi bărbați, ceea ce a făcut ca provocările să fie și mai mari.

Condițiile dificile din Bangkok, inclusiv temperaturile ridicate, aglomerația și traficul infernal, au adăugat un strat suplimentar de dificultate. Deși Andrei și Vlad au muncit din greu și s-au implicat în fiecare misiune, rezultatul final i-a plasat pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, ceea ce a dus la eliminarea lor din competiție.

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, precum și Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, au reușit să se salveze și să continue competiția, în timp ce Andrei și Vlad au spus adio „Asia Express 2024.”

Știam că am ajuns ultimii, am dat tot ce am putut. Noi ne-am distrat teribil până acest moment. Nu am niciun regret. Nu mai vreau să zic de ghinioane că e penibil. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că v-am întâlnit pe toți. Dacă nu o să mai fim în competiție, asta e, noi am încercat. Sfatul nostru e să nu uitați de valorile și principiile voastre, să vă păstrați verticalitatea!, a declarat Andrei Ursu.

Asia Express este unul dintre cele mai populare și captivante formate de televiziune difuzate de Antena 1. Aflat la intersecția dintre aventură și competiție, acest reality show aduce în prim-plan o combinație fascinantă de provocări fizice, culturale și emoționale, totul într-un cadru exotic și plin de culoare.

Inspirat de formatul internațional „The Amazing Race”, Asia Express pune în competiție echipe de celebrități care călătoresc prin diverse locații din Asia.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Toni Greblă va restitui Curții de Conturi suma de bani necuvenită

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, a afirmat joi că va restitui, până la finalul anului, suma pe care Curtea de Conturi a...

Toni Greblă va restitui Curții de Conturi suma de bani necuvenită

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, a afirmat joi că va restitui, până la finalul anului, suma pe care Curtea de Conturi a...

Planșeul Unirii: Risc major de prăbușire. Prefectul Capitalei convoacă săptămâna viitoare Comitetul pentru Situații de Urgență

Primarul general al Capitalei nu a semnat încă avizul de începere a lucrărilor Şeful DSU, Raed Arafat, împreună cu primarul sectorului 4, Daniel Băluță şi prefectul...
Ultima oră
Pe aceeași temă