17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentAutoturism lovit de un tramvai în Capitală. Șoferul a murit

Autoturism lovit de un tramvai în Capitală. Șoferul a murit

Bărbatul a rămas încarcerat în mașină mai bine de 30 de minute

Accidentul s-a petrecut pe Șoseaua Progresul. Circulaţia tramvaielor pe liniile 1, 10, 11, 25 şi 47 a fost blocată, joi dimineața, pe Șoseaua Progresului, în zona stației Inox.

Din informațiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șoseaua Progresului, dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție.

Vatmanul a ieșit pozitiv la DrugTest, dar le-a spus polițiștilor că urma un tratament. El le-a și arătat o rețetă prescrisă de medic.

„Facem precizarea că DrugTestul nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INNL pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, a precizat Poliția într-un comunicat.

„Salvatorii au intervenit încercând să scoată șoferul care a rămas încarcerat. S-a încercat resuscitarea victimei însă, ulterior, a fost declarat decesul bărbatului. Acesta era singur în mașină, în momentul impactului”, se mai arată în comunicatul Poliției Rutiere.

În urma evenimentului rutier, circulația tramvaielor a fost blocată între Răzoare și Calea Rahovei. STB a anunțat înființarea unei linii de autobuz pentru preluarea călătorilor tramvaielor blocate în urma accidentului de pe Șoseaua Progresul. Pentru preluarea călătorilor a fost înființată și linia navetă 625 care circulă între Piața Danny Huwe și Șura Mare, a mai precizat STB pe platforma X.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

Securitatea națională și înzestrarea armatei, priorități în ședința CSAT

Pe agendă se află stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina şi planul de înzestrare a Armatei României în perioada 2025-2034 Preşedintele Klaus Iohannis a convocat...

Familia Regală a strâns laolaltă tineri, elite și politicieni din cadrul Ploieşti, Capitala tineretului din România 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a găzduit, miercuri, la Palatul Elisabeta, seara dedicată municipiului Ploieşti, Capitala tineretului din România în anul 2024, eveniment în...

Marius Marin revine după accidentare! Ce au spus italienii

După o evoluție impresionantă în meciul Pisa - Salerno, Marius Marin este gata să revină în echipa sa, în ciuda unei contracturi musculare suferite. Marius...
Ultima oră
Pe aceeași temă