13.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentUn taximetrist a fost bătut de doi clienți, care i-au furat mașina

Un taximetrist a fost bătut de doi clienți, care i-au furat mașina

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce, în urma unui conflict cu un șofer de taxi care a refuzat să îi transporte în afara Bucureștiului, l-au agresat, iar unul dintre ei a furat autoturismul și a plecat cu el.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Furturi de Autovehicule au emis, miercuri, două mandate de aducere în cadrul unui dosar penal pentru tâlhărie.

Ancheta a fost declanșată pe 1 septembrie, când șoferul de taxi a sesizat autoritățile cu privire la faptul că, după un conflict generat de refuzul său de a transporta trei bărbați în afara Capitalei, a fost lovit de unul dintre aceștia. După ce șoferul a coborât din mașină, un alt bărbat a preluat controlul autoturismului și a plecat cu acesta.

Autoturismul a fost găsit abandonat într-o locație din Sectorul 5, în urma căutărilor efectuate de autorități.

Conform Poliției Capitalei, investigațiile au relevat că infracțiunea a fost comisă de doi bărbați, în vârstă de 35 și 40 de ani, în timp ce al treilea individ prezent la incident a fost doar martor.

„Astfel, în această dimineaţă, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele celor doi bărbaţi. Cei în cauză au fost depistaţi şi conduşi la sediul subunităţii, faţă de cei doi cercetaţi fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, 

potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă