15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Pescobar, sponsor pentru Miriam Bulgaru. Paul Nicolau îi va acorda 30.000...

VIDEO. Pescobar, sponsor pentru Miriam Bulgaru. Paul Nicolau îi va acorda 30.000 de euro pe an

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, a decis să acorde o sponsorizare anuală de 30.000 de euro tenismenei Miriam Bulgaru, după ce aceasta a câștigat primul său titlu WTA, Țiriac Open Trophy, pe 15 septembrie la București.

@tavernaracilorbypescobar Miriam Bulgaru castigatoarea Turneului WTA Țiriac Foundation Trophy de la Bucuresti a urcat in clasament datorita reusitei pana pe locul 175 ❤️🇷🇴🤗! La doar 25 de ani prin forte proprii fara nici un sponsor privat ! Eu ii voi oferi deoarece cred in ea 30k euro pe an prin contract de sponsorizare si sunt 100% sigur ca in cateva luni va ajunge in primele 100 jucatoare de tenis din lume! #miriambulgaru #pescobar #wta #tenis ♬ sunet original – tavernaracilortimisoara

Miriam Bulgaru, sponsorizată de Pescobar

Paul Nicolau, antreprenor în domeniul gastronomiei și deținător al lanțului de restaurante „Taverna Racilor”, a ales să o sprijine pe Miriam Bulgaru pentru a o ajuta să continue să se dezvolte în cariera sa sportivă.

Pescobar a subliniat că această sumă considerabilă este menită să susțină performanțele viitoare ale tenismenei și să contribuie la succesul său continuu în tenis.

@tavernaracilorbypescobar 30k euro pe an din partea mea ! Miriam Bulgaru castigatoarea Turneului WTA Țiriac Foundation Trophy de la Bucuresti a urcat in clasament datorita reusitei pana pe locul 175 ❤️🇷🇴🤗! La doar 25 de ani prin forte proprii fara nici un sponsor privat ! Eu ii voi oferi deoarece cred in ea 30k euro pe an prin contract de sponsorizare si sunt 100% sigur ca in cateva luni va ajunge in primele 100 jucatoare de tenis din lume! #miriambulgaru #pescobar #wta #tenis ♬ sunet original – tavernaracilortimisoara

„Această performanță de invidiat a lui Miriam, anume de a câștiga Țiriac Open Trophy, a fost făcută, așa cum se obișnuiește la sportivii români, pe forțele proprii. Adică, fără bănuți, banii provenind de acasă.

Pot să spun că devin primul sponsor privat al lui Miriam, cu suma de 30.000 de euro anual. O voi sponsoriza, deoarece eu cred că ea va avea o ascensiune către primele 100 jucătoare de tenis din lume.

Ea va ajunge în noiembrie, dacă nu erau acești nu mai ajungea, la șase turnee de WTA în America de Sud, costurile pentru aceste competiții fiind destul de mari. Noi facem tot posibilul ca să ajungă acolo.

În schimbul sumei de 30.000 de euro, Miriam va purta pe echipamentul de joc logo-ul ‘Pescobar’. Logo-ul va apărea pe fore-hand-ul ei extrem de puternic”, a transmis Pescobar pe rețelele de socializare.

Miriam Bulgaru a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy 

Miriam Bulgaru a câștigat turneul Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), desfășurat la Centrul Național de Tenis, după o finală disputată și dramatică împotriva Kathinke von Deichmann din Liechtenstein, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-4.

Aceasta este cea mai importantă victorie din cariera jucătoarei de 25 de ani, care se află pe locul 202 WTA. Finala a avut loc sub privirile unor personalități de marcă, inclusiv Ion Țiriac, Simona Halep, Sorana Cîrstea și Nadia Comăneci.

După mai bine de două ore de joc intens (2 ore și 4 minute), Miriam Bulgaru a reușit să obțină trofeul, marcând un moment important în cariera sa profesională.

„Ce zi pentru mine, pentru noi. V-am făcut o bucurie, dar şi voi mi-aţi făcut mie una, venind în număr aşa de mare. Am simţit energia spectatorilor, dar şi susţinerea foştilor şi actualilor sportivi, fără de care nu aş fi putut câştiga. Vă mulţumesc tuturor, vă iubesc!”, a declarat Bulgaru la primirea trofeului, din partea Simonei Halep.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Se retrage Adi Petre! Fostul atacant al lui FCSB își încheie cariera de fotbalist la doar 26 de ani

Adrian Petre, un nume cunoscut în fotbalul românesc și internațional, se retrage din activitatea sportivă la doar 26 de ani, după o carieră marcată...

MAE: Avertizare de călătorie pentru Ungaria

Restricţiile vor fi aplicate de autorităţile ungare pe fondul temerilor cu privire la creşterea semnificativă a debitului Dunării în zilele următoare În contextul inundaţiilor recente,...

400 de dosare de daună au fost avizate, în urma inundațiilor din Moldova și Dobrogea

64% dintre aceste dosare de daună sunt pentru județul Galați Peste 82% dintre aceste daune au fost notificate în baza asigurărilor de locuințe. Diferența o...
Ultima oră
Pe aceeași temă