17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalBiletele pentru meciul Cipru - România, epuizate în timp record!

Biletele pentru meciul Cipru – România, epuizate în timp record!

Suporterii tricolorilor au achiziționat rapid toate biletele disponibile pentru meciul din Liga Națiunilor.

Meciul dintre Cipru și România, programat pe 12 octombrie 2024, în cadrul Ligii Națiunilor, a stârnit un interes uriaș în rândul fanilor români. Federația Română de Fotbal a anunțat că cele 828 de bilete alocate suporterilor tricolorilor s-au vândut în doar 75 de minute. Partida se va desfășura pe AEK Arena din Larnaca, iar prețul unui bilet a fost de 50 de lei (10 euro).

Vânzare record pentru suporterii români

Federația a menționat că face demersuri pentru a suplimenta numărul de locuri alocate fanilor români, având în vedere cererea foarte mare. „Federația Română de Fotbal a anunțat că depune toate eforturile pentru a suplimenta locurile alocate suporterilor români.”

România, aflată pe primul loc în grupa sa din Liga Națiunilor, vine după două victorii convingătoare, 3-0 împotriva Kosovo și 3-1 contra Lituaniei. De cealaltă parte, Cipru ocupă locul trei, având o victorie și o înfrângere în primele două meciuri.

Procedura de achiziționare a biletelor a fost clară: fanii și-au putut cumpăra tichetele online, iar acestea vor fi personalizate și livrate de Federația Ciprului prin intermediul FRF și Bilete.ro, până la data de 8 octombrie.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Cultură de canabis descoperită într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica

Procurorii DIICOT au descoperit două culturi de canabis în județul Neamț, una amplasată într-o comună și cealaltă într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica....

Rectificarea bugetară aduce bani în plus pentru anumite domenii

Rectificarea bugetară ar urma să asigure fonduri pentru recalcularea pensiilor și plata indemnizațiilor de șomaj până la finele anului. Ordonanța a fost scoasă la...
Ultima oră
Pe aceeași temă