13.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiIanis Hagi, exclus și de la echipa secundă al lui Rangers!

Ianis Hagi, exclus și de la echipa secundă al lui Rangers!

Deși a impresionat la națională, Ianis Hagi nu reușește să-și regăsească locul nici la echipa a doua a clubului Rangers.

Ianis Hagi (25 de ani) traversează o perioadă extrem de dificilă la clubul Rangers. Deși și-a exprimat dorința de a rămâne la club, antrenorul Philippe Clement nu l-a reprimit în lotul primei echipe, iar în ultima vreme, internaționalul român nu a mai fost convocat nici la echipa secundă, Rangers B.

Situația complicată a lui Ianis Hagi la Rangers

În ciuda faptului că a avut evoluții notabile pentru echipa națională, obținând un penalty decisiv în victoria cu Lituania, și a reușit un hat-trick într-un meci amical pentru Rangers B, Hagi nu a mai fost inclus în lotul formației secunde în meciul câștigat cu Fraserburgh, scor 5-0. În plus, în ciuda renunțării la o clauză financiară de 24.000 de euro lunar, situația sa nu s-a îmbunătățit.

Philippe Clement a declarat: „Am mai spus-o în trecut, situația nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea. Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Situația nu s-a schimbat în momentul de față și nu are sens să continuăm pe acest subiect.”

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...
Ultima oră
Pe aceeași temă