23.2 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. Gigi Becali a răbufnit! "Nimeni nu face analiza la echipa mea"

VIDEO. Gigi Becali a răbufnit! „Nimeni nu face analiza la echipa mea”

Gigi Becali, patronul FCSB, a tras câteva concluzii după remiza echipei sale, 2-2, cu CFR Cluj în etapa 9 din SuperLiga.

Becali a comentat despre rivalii din campionat, menționând că nu consideră Rapid o echipă de temut și că, în opinia sa, U Cluj, actualul lider al SuperLigii, nu este o echipă valoroasă.

El a justificat această afirmație prin faptul că la U Cluj joacă fotbaliști care au fost îndepărtați de la FCSB.

Cu toate acestea, Becali a subliniat că nu dorește să facă o analiză detaliată a echipelor adverse, deoarece nici acestea nu fac astfel de comentarii despre FCSB. El și-a reafirmat principiul de a nu evalua public echipele rivale.

Gigi Becali a răbufnit

„Dacă U Cluj joacă ce a jucat aseară devine periculoasă. Dar nu îmi vine să cred că e o echipă prea valoroasă, pentru că au acolo câțiva jucători pe care i-am dat de la mine, la care am renunțat eu.

Ori e prea bun, mare antrenor ăla, iehovistul (n.r. Ovidiu Sabău). Dacă iehovistul e prea mare antrenor, nu-i problemă nici asta, pentru că îi dă Iehova ce-i dă și după aia îl lasă de îl aruncă în cap pe iehovist.

Ei le dau tra la la, tra la la, iehoviștii și pe urmă vin în cap iehoviștii, că-i lasă vrăjmașul din mână și le dă putere vrăjmașul la iehoviști. E antrenor bun că dă vrăjmașul la iehoviști. Ori e Rapidul prea slabă. Acum rămâne de văzut, una din două.

Rapidul nu e o echipă foarte slabă, deci nu știu ce s-a întâmplat aseară. Ce cred eu că s-a întâmplat, nu pot să spun. Nimeni nu face analiza la echipa mea și atunci nu-i frumos să fac nici eu la alții. Ce, mă fac acum comentator de fotbal sau analist? Nu vreau, dar îmi cam dau seama ce s-a întâmplat”, a spus Becali, pentru site-ul fanatik.ro.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România și-a stabilit lotul pentru Billie Jean King Cup

România a anunțat echipa cu care va participa în premieră la turneul final Billie Jean King Cup, unde va întâlni Japonia în optimile de...

Încă o lovitură pentru Barcelona! Și Fermin Lopez s-a accidentat

FC Barcelona se confruntă cu o serie de accidentări importante, după ce și mijlocașul Fermin Lopez a fost declarat indisponibil pentru trei săptămâni. După victoria...

Harlem Gnohere și-a anunțat retragerea din fotbal!

Harlem „Bizonul” Gnohere, unul dintre cei mai valoroși străini care au trecut prin fotbalul românesc, a anunțat că se retrage din activitate la vârsta...
Ultima oră
Pe aceeași temă