23.2 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăEconomieAutoMașină de aproape o jumătate de milion de dolari, la Registrul Auto...

Mașină de aproape o jumătate de milion de dolari, la Registrul Auto Român

O mașină în valoare de aproape o jumătate de milion de dolari a fost adusă la Registrul Auto Român pentru efectuarea inspecției tehnice. Mașina are o putere de 765 Cai Putere și poate să atingă o viteză de 100 km./oră în mai puțin de trei secunde.
,,Forță, lux, confort, siguranță și o McLaren de bani.
Nu ai cum să nu întorci capul, când treci pe langă un exemplar ca acesta. Mă rog, când trece el pe lângă tine cu puțin sub viteza luminii.
Am avut un pic de tihnă să-l admirăm în curtea reprezentanței Registrului Auto Român pe cel mai puternic LT Spider de până acum, care produce 765 CP și 800 Nm cuplu motor, din V8-ul său dublu turbo de 4,0 litri, proiectat de McLaren. Raportul de transmisie optimizat este construit din materiale de calitate F1 –şi care generează o accelerație extremă: 0 – 100 km/h [62 mph] în 2,8 secunde și 0 – 200 km/h [124 mph] în 7,2 secunde, viteza maximă fiind limitată la 330Km/h.
Caroseria personalizată din fibră de carbon este sculptată pentru a crește forța aerodinamică şi a îmbunătăţi răcirea. Profilul său este alungit și minimal. Suspensia față coborâtă și roţile mai late adaugă agresivitate. Prizele de aer laterale sunt inspirate de legendarul 675LT Spider. Noile jante super-uşoare din aliaj cu 10 spiţe şi aripa spate activă din fibră de carbon sunt designul McLaren cel mai frumos din punct de vedere functional. Doar 765 de unităţi au fost construite, prețul de start al mașinii fiind de 363.000. euro, garanția putând fi extinsă până la 12 ani”, este mesajul transmis de reprezentanții Registrului Auto Român pe pagina de Facebook.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

România va avea cel mai mare deficit bugetar din UE în 2024, preconizează cea mai mare agenție de rating

România se va confrunta cu un deficit bugetar de 7% din PIB în 2024, cel mai mare din Uniunea Europeană, conform unei analize publicate...

Meta riscă o amendă uriașă din partea UE pentru practici anticoncurențiale în piața anunțurilor

Meta ar putea primi o amendă substanțială din partea Uniunii Europene, fiind acuzată de practici anticoncurențiale în domeniul anunțurilor de mică publicitate, potrivit unui...

Wekend de vis pentru Rațiu! Românul a fost inclus în echipa ideală a Europei

Fundașul dreapta al echipei Rayo Vallecano a fost inclus în echipa ideală a Europei de către platforma de analiză sportivă „Who Scored”, alături de...
Ultima oră
Pe aceeași temă