20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăInternaționalFostul guvernator Arnold Schwarzenegger primește titlul de doctor al Hertie School din...

Fostul guvernator Arnold Schwarzenegger primește titlul de doctor al Hertie School din Berlin

Arnold Schwarzenegger a primit titlul de doctor onorific al școlii masterale și doctorale Hertie School din Berlin. Ceremonia a avut loc într-o atmosferă festivă, la care au asistat mulți invitați.

Arnold Schwarzenegger primește titlul de doctor al Hertie School din Berlin

În discursul său de acceptare, Schwarzenegger a subliniat că, deși succesul în cariera de actor și culturist și câștigurile financiare sunt importante, ceea ce l-a făcut cu adevărat fericit a fost posibilitatea de a contribui la binele comun.

Fostul guvernator al Californiei a vorbit despre importanța de a oferi ceva înapoi comunității și a încurajat oamenii să nu acorde atenție criticilor neconstructive, subliniind că „nu-i ascultați pe cei ce sunt mereu împotrivă”.

Vice-cancelarul german, Robert Habeck, i-a înmânat personal diploma de doctorat, recunoscându-i contribuțiile semnificative în domeniul schimbărilor climatice și eforturile sale de a stimula implicarea societății civile.

Arnold Schwarzenegger este una dintre cele mai cunoscute și versatile personalități din industria divertismentului și din politica americană. Schwarzenegger a devenit faimos pentru cariera sa de culturist, câștigând titlul de Mister Olympia de șapte ori între 1968 și 1975. Succesul său în culturism l-a propulsat pe scena internațională și i-a oferit oportunitatea de a deveni un star al filmelor de acțiune.

În anii ’80 și ’90, Schwarzenegger a dominat box-office-ul cu roluri iconice în filme precum „The Terminator,” „Predator,” „Total Recall” și „True Lies.” Personalitatea sa carismatică, accentul austriac distinct și stilul inconfundabil au făcut din el un favorit al publicului și i-au consolidat statutul de star de acțiune.

În paralel cu cariera sa de actor, Schwarzenegger a intrat și în politică. În 2003, a fost ales guvernator al statului California, funcție pe care a ocupat-o până în 2011. Ca guvernator, s-a concentrat pe probleme precum reforma sistemului de sănătate, protecția mediului și reformele educaționale. Mandatul său a fost marcat de încercări de a aborda problemele bugetare și de a promova inițiative ecologice.

Pe lângă realizările sale în culturism, film și politică, Schwarzenegger a fost activ și în domeniul filantropiei. A fost implicat în diverse cauze caritabile, inclusiv în sprijinul organizațiilor pentru copii și al celor care promovează educația și sănătatea.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Eveniment dedicat iubitorilor de șampanie și vinuri, organizat la București

Pe 3 octombrie, la The Villa din București (Str. Negustori 16), va avea loc prima ediție a evenimentului Champagne Bucharest, dedicat pasionaților de șampanie...

Gheroghe Mărmureanu a vorbit despre următorul mare cutremur din România

Luni, 16 septembrie, România a fost zguduită de un cutremur cu magnitudinea de 5,4, care a fost resimțit nu doar pe teritoriul țării, ci...

Parlamentul Georgiei interzice prin lege propaganda LGBT

O lege împotriva propagandei LGBT a fost adoptată de Parlamentul Georgiei, marți. Este legea supra "valorilor familiale şi protecţiei minorilor", inspirată de legislația rusească...
Ultima oră
Pe aceeași temă