25.3 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialTrenurile Bucureşti - Sofia, anulate sau întârziate, joi, din cauza grevei feroviarilor...

Trenurile Bucureşti – Sofia, anulate sau întârziate, joi, din cauza grevei feroviarilor bulgari

Trenurile care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Sofia şi retur vor fi anulate sau vor ajunge cu întârziere la destinaţie, joi, din cauza grevei feroviarilor bulgari, care are loc între orele 8.00 şi 16.00, a anunţat CFR Călători, potrivit Mediafax.

Greva personalului feroviar din Bulgaria, organizată joi, între orele 8.00 şi 16.00, modifică circulaţia unor trenuri internaţionale care pleacă sau sosesc la Gara de Nord din Bucureşti, se arată într-un comunicat de miercuri al CFR Călători.

Astfel, trenul 461 Bucureşti Nord – Sofia (cu grupe de vagoane de Istanbul şi Dimitrovgrad), care pleacă joi din Gara de Nord, va circula cu întârzieri pe teritoriul bulgar.

De asemenea, trenul 460 Sofia – Bucureşti Nord (cu grupe de vagoane de Istanbul şi Dimitrovgrad), care ar trebui să sosească joi în Gara de Nord, va fi anulat. Grupele de vagoane de Istanbul şi Dimitrovgrad vor fi ataşate la trenul 382 (1384) Sofia – Bucureşti Nord – Moscova, care va pleca joi din Sofia.

Trenul 1385 (383) Moscova – Sofia, cu plecare din Bucureşti Nord în noaptea de miercuri spre joi, va circula până la staţia Mezdra, de unde pasagerii îşi vor continua călătoria până la staţia Sofia cu autobuzul.

Călătorii pot solicita informaţii despre circulaţia trenurilor internaţionale la numerele de telefon 021/319 95 65, interior 134.608 sau 134.615 (casa internaţională staţia Bucureşti Nord) şi 021/314.55.28 (Agenţia de voiaj CFR nr. 1 – Bucureşti).

Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...

Accident mortal: un șofer a plonjat cu mașina în lacul Pantelimon

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, sâmbătă, în jurul orei 10,10, polițiştii au...
Ultima oră
Pe aceeași temă