13.2 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăInternaționalFOTO. Vikingi înarmaţi până în dinţi pe străzile din Bucureşti

FOTO. Vikingi înarmaţi până în dinţi pe străzile din Bucureşti

Trei războinici nordici s-au plimbat săptămâna trecută prin Bucureşti pentru a anunţa premiera serialului “Vikingii”, care va avea loc în această seară, de la ora 22, pe canalul History.

Cei trei războinici au pornit din Piaţa Romană şi au ajuns până în Piaţa Unirii. Pe drum, au făcut poze cu trecătorii şi le-a povestit despre noul serial. Bucureştenii au fost încântaţi de neaşteptata întâlnire cu vikingii, exprimându-şi entuziasmul faţă de noul serial.

Serialul “Vikingii” prezintă aventurile lui Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), un tânăr fermier, plin de iniţiativă, care încearcă permanent să-şi depăşească limitele şi să descopere noi lumi ce aşteaptă să fie cucerite.

Ragnar este nemulţumit de politica impusă de conducătorul local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne), care trimite raidurile vikinge doar către ţările baltice şi ţinuturile ruseşti din est, unde populaţia este foarte săracă, şi de aceea construieşte alături de prietenii săi câteva corăbii şi porneşte către ţările din vest, de dincolo de mare, unde populaţia este bogată. Serialul prezintă astfel aventurile prin care trece Ragnar în călătoriile sale.

“Vikingii” este o co-producţie irlandezo-canadiană, realizată de World 2000 şi Take 5 Productions. Serialul a fost filmat anul trecut în Irlanda, scenariul şi producţia fiind realizate de Michael Hirst, unul dintre cei mai mari creatori de poveşti din industrie, care a mai lucrat pentru serialele Elizabeth, The Tudors, The Borgias.

În Statele Unite, “Vikingii” a avut un mare succes, fiind pe primul loc în topul noilor seriale ale anului, cu peste 6 milioane de telespectatori la difuzarea primului episod. În prezent, World 2000 şi Take 5 Productions, au încheiat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon.

Cele mai citite

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Familia Regală a strâns laolaltă tineri, elite și politicieni din cadrul Ploieşti, Capitala tineretului din România 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a găzduit, miercuri, la Palatul Elisabeta, seara dedicată municipiului Ploieşti, Capitala tineretului din România în anul 2024, eveniment în...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă