20 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Cine este femeia pentru care Vladimir Putin DIVORŢEAZĂ

FOTO+VIDEO. Cine este femeia pentru care Vladimir Putin DIVORŢEAZĂ

Vladimir Putin a anunţat, joi, că divorţează de soţia sa Liudmila, după o căsnicie care a  durat 30 de ani, iar vestea rupturii a dat naştere mai multor speculaţii în presa din Rusia.

Vestea divorţului preşedintelui rus a dominat reţelele de socializare Facebook şi Twitter, iar zvonul potrivit căruia Putin ar avea o relaţie cu fosta gimnastă Alina Kabaeva a revenit în atenţia presei de scandal din Rusia, potrivit BBC.co.uk.

Vladimir Putin, în vârstă de 61 de ani, se află într-o relaţie cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, 29 de  ani, cu care se pare că are deja doi copii. Cei doi au un băiat, în vârstă de 3 ani, şi o fată născută în noiembrie 2012, scrie  newser.com.

În 2008 apăruse o serie de zvonuri potrivit cărora Vladimir Putin ar fi divorţat deja de Liudmila pentru a se căsători cu deputatul Alina Kabaeva, membru al partidului Rusia Unită şi fostă campioană olimpică la gimnastică.

Originară din Uzbekistan şi de religie musulmană, Alina Kabaeva, este a doua mare atletă de gimnastică ritmică a Rusiei, după Evgenia Kanayeva. Kabayeva are în palmares două medalii olimpice la gimnastică, 14 medalii obţinute la campionatele mondiale şi 25 de medalii câştigate la competiţiile europene.

După retragerea din gimnastică, ea a ales cariera politică, fiind deputat în Duma de Stat, din partea partidului lui Putin, Rusia Unită.

Vladimir şi Alina s-au cunoscut în 2004, când Putin i-a înmânat un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice. Un an mai târziu gimnasta a primit de la Putin ordinul „Pentru merite faţă de Patrie”, gradul IV.

Cele mai citite

Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie? 3 sfaturi și recomandări utile 

Fiecare zodie are o personalitate distinctă, iar preferințele olfactive vin în ajutor pentru a accentua caracteristicile specifice. Din acest articol vei afla cum semnul...

Scăderea dobânzilor impulsionează creșterea creditării bancare, cu un avans anual de 7,7% în august

Reducerea dobânzilor de către Banca Națională a României (BNR), inițiată în iulie și continuată în august, începe să aibă un impact semnificativ asupra creditării,...

Cum să transformi o zi ploioasă într-o aventură distractivă pentru cei mici

O zi ploioasă poate părea la prima vedere un obstacol în calea distracției pentru cei mici. Însă, cu puțină imaginație și câteva pregătiri simple,...
Ultima oră
Pe aceeași temă