14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCalea ferată între Droberta Turnu Severin şi Craiona blocată din cauza unui...

Calea ferată între Droberta Turnu Severin şi Craiona blocată din cauza unui accident

Circulaţia feroviarã între Drobeta Turnu Severin şi Craiova este blocatã, sâmbãtã dupã-amiazã, dupã ce un tren de marfã a lovit o maşinã al cãrei şofer nu s-a asigurat la o trecere de cale feratã din judeţul Mehedinţi, în urma accidentului neînregistrându-se victime, informează Mediafax

Potrivit purtãtorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţã (ISU) Mehedinţi, Dana Trusculescu, accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.55, la trecerea de cale feratã de pe un drum comunal din localitatea Zegaia, în apropierea Gãrii Balota.

„La faţa locului a mers o autospecialã cu cinci subofiţeri pentru a asigura mãsurile şi a îndepãrta autoturismul de pe calea feratã, neexistând victime”, a declarat purtãtorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

În autoturismul Daewoo Cielo implicat în accident se aflau şoferul şi un pasager, care au scãpat nevãtãmaţi, ieşind singuri din maşinã.

Conform şefului de trafic din cadrul staţiei CFR Drobeta Turnu Severin, Marin Cãpitanu, circulaţia feroviarã este blocatã la ora transmiterii acestei ştiri, trenul accelerat 1683 care se îndrepta cãtre Timişoara aşteptând în Gara Gârniţa reluarea traficului.

Reprezentanţii ISU estimeazã cã traficul feroviar va fi deblocat în mai puţin de o orã.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă