20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialArad: Doi muncitori au murit electrocutaţi

Arad: Doi muncitori au murit electrocutaţi

Doi muncitori angajaţi la o firmă de construcţii din oraşul arădean Pecica au murit, vineri, electrocutaţi, după ce au atins cu o schelă metalică, pe care încercau să o mute, liniile de înaltă tensiune, relatează Mediafax.

Incidentul a avut loc, vineri, în timp ce doi muncitori zugrăveau pereţii exteriori ai unei hale industriale din Pecica, în momentul în care aceştia au mutat o schelă metalică, înaltă de nouă metri, şi au atins cu ea firele de înaltă tensiune din zonă.

Potrivit comisarului-şef Ştefan Moldovan, de la Poliţia Judeţeană Arad, cei doi muncitori, angajaţi la o firmă de construcţii, nu s-au asigurat când au mutat schela metalică şi au atins firele de înaltă tensiune, fiind electrocutaţi.

La faţa locului s-a desplasat un echipaj SMURD, iar medicii au făcut, timp de 40 de minute, manevre de resuscitare, însă fără succes.

Potrivit sursei citate, victimele accidentului de muncă aveau 23, respectiv 42 de ani.

Accidentul este cercetat atât de poliţiştii criminalişti, cât şi de o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Arad.

Cele mai citite

Legenda fotbalului italian, Salvatore Schillaci, a murit la 59 de ani

Salvatore „Toto” Schillaci, eroul Italiei de la Campionatul Mondial din 1990, a murit la vârsta de 59 de ani, după o lungă luptă cu...

Se retrage Adi Petre! Fostul atacant al lui FCSB își încheie cariera de fotbalist la doar 26 de ani

Adrian Petre, un nume cunoscut în fotbalul românesc și internațional, se retrage din activitatea sportivă la doar 26 de ani, după o carieră marcată...

Autoturism de lux dispărut din Germania, găsit de polițiștii de frontieră în Portul Constanța

Un autoturism de lux, dispărut din Germania, a fost identificat de polițiștii de frontieră în Portul Constanța, fiind pregătit pentru export către Georgia. Vehiculul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă